Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ακυρώνεται το Ioannina Lake Festival

Εικόνα του άρθρου Ακυρώνεται το Ioannina Lake Festival
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/06/2022, 15:41
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Tην ακύρωση του Ioannina Lake Festival ανακοίνωσε ο διοργανωτής, δηλαδή το Κέντρο Νέων Ηπείρου.

Το φεστιβάλ ήταν να γίνει από 17 έως 19 Ιουνίου στη Λιμνοπούλα, και στο πρόγραμμά του συμμετείχαν πολλοί: Ματούλα Ζαμάνη, Εισβολέας, Χατζηφραγκέτα, Πυξ Λαξ, Baildsa,  Κομπανία Βέρδη και λοιποί.

Το Κέντρο Νέων Ηπείρου επικαλείται τις «καιρικές συνθήκες»…

«Με γνώμονα την ασφάλεια των παρευρισκομένων αλλά και την άρτια, από πλευράς διοργάνωσης, διεξαγωγή του, η οποία καθίσταται αδύνατη λόγω των καιρικών συνθηκών ματαιώνει προσωρινά και μεταθέτει σε νέες ημερομηνίες που θα γίνουν γνωστές εν ευθέτω χρόνω το Ioannina Lake Festival» τονίζεται στην ανακοίνωση. Στην ανακοίνωση, οι λέξεις «αναβολή» και «ματαίωση» μπερδεύονται ολίγον τι.

«Ευχαριστούμε θερμά όλες τις επιχειρήσεις, τους εθελοντές, τους φορείς και τους οργανισμούς που πίστεψαν και στήριξαν το εγχείρημά μας, το οποίο απλώς κάνει μία παύση για να επιστρέψει δριμύτερο σε λίγο καιρό» προσθέτει.

Όπως επισημαίνεται, για την επιστροφή χρημάτων στους κατόχους ηλεκτρονικών εισιτηρίων θα σταλεί mail με τη διαδικασία επιστροφής ενώ για όσους προμηθεύτηκαν από φυσικά καταστήματα, η επιστροφή χρημάτων θα γίνει στο αντίστοιχο σημείο προπώλησης. 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back