ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ακέφαλο το ΠΕΑΚΙ, κλειστά... εν μέρει τα γήπεδα

Εικόνα του άρθρου Ακέφαλο το ΠΕΑΚΙ, κλειστά... εν μέρει τα γήπεδα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/08/2023, 14:13
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μια ανακόλουθη κατάσταση έχει δημιουργηθεί στο ΠΕΑΚ Ιωαννίνων. Τα κλειστά γήπεδα παραμένουν εν μέρει κλειστά, οι ομάδες δεν μπορούν να ξεκινήσουν προετοιμασία για τη νέα σεζόν, οι εργαζόμενοι-ες είναι στον αέρα και όλα αυτά, επειδή, λόγω εσωκομματικών αντιπαραθέσεων στην κυβέρνηση, δεν υπάρχει ακόμα διοίκηση.

Η θητεία της παλιάς έχει λήξει. Αντίθετα με το σύνηθες, σε αυτές τις περιπτώσεις, η ΓΓΑ αποφάσισε να αφήσει τις εγκαταστάσεις στη μοίρα τους και χωρίς διοίκηση, αντί για παράδειγμα να παρατείνει τη θητεία της για λίγους μήνες για να συνεχιστεί λειτουργικά η δραστηριότητα. Δεν είναι η πρώτη φορά που διοικήσεις παρέρχονται λόγω λήξης θητείας ή αλλαγής κυβέρνησης. Κάτι αντίστοιχο (χωρίς λήξη θητείας ωστόσο) είχε συμβεί και το 2015, αλλά και το 2019.

Τώρα ωστόσο, η ΓΓΑ εκθέτει τον εαυτό της, αλλά και μέλη της προηγούμενης διοίκησης που είναι και στελέχη της ΝΔ. 

Αν συνέβαινε μόνο αυτό, θα ήταν ένα απλά… ελληνικό φαινόμενο.

Το εντυπωσιακό είναι ότι το καλοκαίρι, ήταν έτοιμη, σύμφωνα με  πληροφορίες, η ανανέωση της θητείας για μερικούς μήνες. Η «κρίση Μηταράκη» όμως σταμάτησε τις εξελίξεις και έκτοτε, ανέλαβαν οι κομματικές πιέσεις, από κορυφαία στελέχη των Ιωαννίνων. 

Το εντυπωσιακότερο είναι ότι τα γήπεδα (το κλειστό της Λιμνοπούλας εν τω προκειμένω), ανοίγουν… κατ’ επιλογή. Άνοιξαν, για παράδειγμα, για καμπ μπάσκετ μικρών ηλικιακά ομάδων, του Παναθηναϊκού (με συμμετοχή) και του Βίκου. Ποιος ανοίγει τα γήπεδα, για ποιο λόγο και με τίνος ευθύνη;

Μια κατάσταση άνευ προηγούμενου, που βαραίνει υπεύθυνους, ΓΓΑ και κυβέρνηση...

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back