ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Αγώνες δρόμου… χωρίς αυτοκίνητα

Εικόνα του άρθρου Αγώνες δρόμου… χωρίς αυτοκίνητα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/09/2017, 17:24
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο 11ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων έρχεται αυτό το σαββατοκύριακο, και εκ των πραγμάτων θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κυρίως γύρω από το Κάστρο.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία Ιωαννίνων, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, από τις 4.30 το απόγευμα μέχρι το τέλος της εκδήλωσης, θα είναι κλειστοί οι δρόμοι Διον. Φιλοσόφου, Καραμανλή και  Εθνικής Αντιστάσεως (ο γύρος του Κάστρου δηλαδή). Μία ώρα πριν, στις 3.30, θα ξεκινήσει η απαγόρευση στάθμευσης στο παραλίμνιο μέτωπο από την πλατεία Μαβίλη μέχρι την Ακτή Μιαούλη.

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, θα υπάρξει σταδιακή διακοπή κυκλοφορίας από τις 8 το πρωί μέχρι το τέλος της εκδήλωσης στη διαδρομή: πλατεία Μαβίλη,  Καραμανλή, Εθνικής Αντιστάσεως, Γιοσέφ Ελιγι,  Κουντουριώτου, Παπανδρέου, 8ης Μεραρχίας, Κωνσταντινουπόλεως, εθνικής οδός Ιωαννίνων Τρικάλων (από Πέραμα έως τη διασταύρωση Αμφιθέας), επαρχιακή οδός Αμφιθέας-Λογγάδων-Καστρίτσας, Ακτή Μιαούλη, Γαριβάλδη και Διον. Φιλοσόφου. Παράλληλα, από τις 7 το πρωί έως το τέλος της εκδήλωσης, θα απαγορεύεται η στάθμευση σε: Καραμανλή , πλατεία Μαβίλη, Διον. Φιλοσόφου, Γαριβάλδη, Ακτή Μιαούλη , Αβέρωφ (από Μητροπόλεως έως Γιοσέφ Ελιγιά) και Γεννηματά.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back