Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ξεκινάει ο Γύρος Λίμνης

Εικόνα του άρθρου Ξεκινάει ο Γύρος Λίμνης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/09/2019, 11:29
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Στις 20.30 της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου, ξεκινάει ο 13ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, το ραντεβού του Σεπτεμβρίου γι αυτό που ονομάζεται «δρομικό κίνημα».

Ο διευθυντής της οργάνωσης Ηλίας Σπυριούνης χαρακτήρισε τον αγώνα «δρομική επανάσταση», κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

«Κατά τον 10ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, όταν έγινε το rebranding με νέο σήμα, νέο σλόγκαν και νέα, ανανεωμένη ομάδα, η διοργάνωση επανασυστήθηκε στο κοινό, με στόχο ο Γύρος Λίμνης, κλείνοντας τα 15 του χρόνια το 2021, που είναι επετειακό έτος για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης, να γίνει ο επίσημος δρόμος 30 χλμ. της Ελλάδας» είπε μεταξύ άλλων.

Ευχαρίστησε Δήμο και Περιφέρεια Ηπείρου, όλους τους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς που στηρίζουν τον αγώνα, τους χορηγούς και τους εθελοντές του.

 «Αυτό που κάνει τον Γύρο Λίμνης διαφορετικό, είναι οι άνθρωποι. Ξεκινήσαμε με ένα όραμα και ρομαντισμό, καταφέρνοντας να μεγαλώσουμε αυτή την οικογένεια πάρα πολύ. Πλέον δεν είμαστε μόνο οι άνθρωποι του Ποσειδώνα, αλλά πλέον έχουμε φίλους και συνεργάτες από όλη την Ελλάδα», τόνισε η πρόεδρος του «Ποσειδώνα» Ιωαννίνων Αγνή Δρίμτζια και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο 13ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων θα είναι ξεχωριστός.

Τα συγχαρητήρια στους διοργανωτές του Γύρου Λίμνης έδωσε ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ, κάνοντας λόγο όχι μόνο για ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός, αλλά για έναν θεσμό, «που οφείλουν όλοι να κάνουν το καλύτερο για να γίνει αγώνας αναφοράς για όλη τη χώρα, έχοντας ως αφετηρία και ως άξονα την Παμβώτιδα».

Ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Γοργόλης πρόσθεσε ότι «όταν ξεκίνησε με 200 συμμετοχές και σήμερα έχει 3.500, όταν αυτή τη διαδρομή την έκαναν μόνο Γιαννιώτες και πλέον έχουμε δρομείς από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, αντιλαμβανόμαστε την εμβέλεια του Γύρου Λίμνης και τη χρησιμότητά του για την περιοχή. Όχι μόνο γιατί φέρνει κόσμο από άλλες περιοχές, αλλά γιατί αναδεικνύει το συγκριτικό πλεονέκτημα της πόλης, που δεν είναι άλλο από τη λίμνη»

Ο Αντώνης Χατζηγεωργίου, media & communication manager της Βίκος Α.Ε. Αντώνης Χατζηγεωργίου, είπε ότι «η Βίκος Α.Ε. και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος δε θα μπορούσαν να μη συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια, όχι μόνο ως ένας χορηγός, αλλά ως ένας συνεργάτης ανθρώπων, που θέλουν να πάνε μπροστά τα Γιάννενα και να αναδείξουν το σύμβολό τους, τη λίμνη».

Ο αντιπρόεδρος της «Πίνδος» Δημήτρης Τζίμας, πρόσθεσε ότι «Η Πίνδος, έχοντας γνώμονα την ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού, δηλώνει παρών σε όλα τα αθλητικά δρώμενα στην πόλη και βοηθά με κάθε τρόπο».

Εκ μέρους της Bwin, η Sponsorship manager Μαρία Κούρταλη πρόσθεσε ότι «ανυπομονούμε να τρέξουμε στην ωραιότερη διαδρομή της Ελλάδας γύρω από τη λίμνη Παμβώτιδα και να ζήσουμε την εμπειρία του Ioannina Lake Run».

Τέλος, ο διευθύνων σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Γιάννης Βουγιούκας τόνισε: «Η Τράπεζα Ηπείρου βρίσκεται κοντά στην κοινωνία και στηρίζει τις τοπικές επιχειρήσεις με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες».



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back