Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Αδειάζει τον αντιπεριφερειάρχη του ο κ. Καχριμάνης»

Εικόνα του άρθρου «Αδειάζει τον αντιπεριφερειάρχη του ο κ. Καχριμάνης»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/05/2020, 18:27
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Οι Ορίζοντες Ηπείρου, σχολιάζοντας τη θέση του περιφερειάρχη για το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο και τους φορείς διαχείρισης, λέει ότι δεν ήταν ικανοποιητική η λειτουργία τους, διερωτώνται, «γιατί το διαπιστώνει σήμερα που η κυβέρνησή του ψήφισε ένα νόμο που κατά γενική ομολογία απαξιώνει ή σβήνει και την καλή παρακαταθήκη που άφησαν οι Φορείς Διαχείρισης στην περιοχή μας στο ευαίσθητο κεφάλαιο της προστασίας του περιβάλλοντος;».

Συμπληρώνουν και πάλι με… ερώτηση: «γιατί δεν διεκδίκησε τα προηγούμενα χρόνια βελτιώσεις στη λειτουργία των Φορέων; Μήπως γιατί τον βόλευε να λειτουργούν έτσι, επειδή μπορούσε να κάνει άνετα τις πολιτικές «χάρες» στους ψηφοφόρους - «πελάτες» του, με αμφισβητούμενες αδειοδοτήσεις και ελλιπείς ελέγχους;».

Καταλήγουν αναφέροντας επίσης ότι «είναι ωστόσο λυπηρό να ομολογεί σήμερα πόσο υποτακτικός πολιτικά είναι και να αδειάζει τον αντιπεριφερειάρχη του (τον κ. Β. Γοργόλη) που προχθές δήλωνε πως το θέμα του σχεδίου νόμου θα έλθει για συζήτηση στο περιφερειακό συμβούλιο».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back