ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων υπέρ Μ. Γιαννάκου

Εικόνα του άρθρου ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων υπέρ Μ. Γιαννάκου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/01/2021, 15:24
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων δηλώνει τη συμπαράστασή του στον Μιχάλη Γιαννάκο, πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, ο οποίος διώκεται με βάσει το σχέδιο συναθροίσεων της ΕΛΑΣ.

Ο κ. Γιαννάκος κατηγορείται ότι «δεν συμμορφώθηκε» με τις υποδείξεις του «ειδικού διαμεσολαβητή» της αστυνομίας στην κινητοποίηση της 30ης Σεπτεμβρίου 2020. «  Η δίωξη αυτή, που είναι η πρώτη για τις διαδηλώσεις, με τον νέο νόμο, δείχνει την κατεύθυνση της πολιτικής της κυβέρνηση της Ν.Δ. που συνοψίζεται στο δόγμα: όποιοι δεν «συμμορφώνονται» θα διώκονται και θα ‘εξοντώνονται’».                                     

Το Νομαρχιακό Τμήμα Ιωαννίνων της της ΑΔΕΔΥ εκφράζει τη στήριξή του στον κ. Γιαννάκο και τονίζει ότι στο πρόσωπό του «διώκεται όλο το συνδικαλιστικό κίνημα και δηλώνει πως δεν θα επιτρέψει να περάσουν: ο αυταρχισμός, η αστυνομοκρατία και η τρομοκρατία στη δράση των συνδικάτων».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
Τσούνης Παναγιώτης
(συν ποινική δίωξη στον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο ) Αντιγράφω από μια άλλη παλαιότερη μου ανάρτηση , που αναφέρονταν σε μια άλλη αθώωση (υπόθεση Μαντέλη) : - Ε λοιπόν πρέπει , να το καταλάβουμε μια και καλή: -Κάθε φορά που αθωώνεται ένας ένοχος , τότε κάποιος αθώος θα μπει στη φυλακή και αντιστρόφως ! Μόνο έτσι κρατάει την ισορροπία της, η ζυγαριά της Δικαιοσύνης. Χθες τα είχαμε και τα δύο : - Και αθώωση των 29 και Δικογραφία για τους οργανωτές της χθεσινής μεγαλειώδους φοιτητικής διαδήλωσης (συν ποινική δίωξη στον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο ) Υ.Γ. Τίποτε δεν τρομοκρατεί περισσότερο τον κόσμο, από την αθώωση ενός ενόχου. . Η χθεσινή απόφαση αποβλέπει όχι τόσο στην αθώωση του Άλφα , του Βήτα , του εικοστού ενάτου, αλλά κυρίως στην κατατρομοκράτηση του κόσμου. Έτσι δουλεύει το σύστημα .
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back