Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων: «Κυβέρνηση σε αντιδημοκρατικό κατήφορο»

Εικόνα του άρθρου ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων: «Κυβέρνηση σε αντιδημοκρατικό κατήφορο»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/01/2021, 15:07
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το νομαρχιακό τμήμα Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ καλεί στο συλλαλητήριο της Πέμπτης στις 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία, κατά του «αστυνομοσχεδίου» Κεραμέως-Χρυσοχοΐδη.

Κατηγορεί την κυβέρνηση για «αντιδημοκρατικό κατήφορο» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η χρονική στιγμή του περιορισμού συγκεντρώσεων μέχρι 100 άτομα «δεν είναι τυχαία, καθώς την Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021, έχει προγραμματιστεί το δεύτερο Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο σε όλη τη χώρα σχετικά με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για τα ΑΕΙ και τις κινητοποιήσεις των λειτουργών της Υγείας (Γιατροί, νοσηλευτές κλπ) στις πύλες των νοσοκομείων».

Αναφέρει επίσης ότι «η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη με πρόσχημα την πανδημία οχυρώνεται πίσω από την καταστολή και τον αυταρχισμό, επιδιώκοντας ένα γενικό σιωπητήριο στην ελληνική κοινωνία».

Δηλώνει τέλος ότι, λαμβάνοντας υπόψη και τις αντίστοιχες αποφάσεις της ΕΛΜΕ, του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και του Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, θα στηρίξει τα συλλαλητήριο της Πέμπτης, 28 Ιανουαρίου 2021 που θα γίνει 12 το μεσημέρι στην Περιφέρεια Ηπείρου, με όλα τα μέσα προστασίας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back