ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΑΔΕΔΥ-ΕΚ Ιωαννίνων στηρίζουν την κινητοποίηση των υγειονομικών

Εικόνα του άρθρου ΑΔΕΔΥ-ΕΚ Ιωαννίνων στηρίζουν την κινητοποίηση των υγειονομικών
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/11/2023, 16:33
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Το Νομαρχιακό Τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.στηρίζει την κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ την Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου, με συγκέντρωση στις 11 το πρωί στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στην πανελλαδική συνδιάσκεψη της ΑΔΕΔΥ που έγινε στα Γιάννενα 22 και 23 Οκτωβρίου, «εκφράστηκε η ομόθυμη βούληση όλων των συνέδρων για την υπεράσπιση της Δημόσιας Υγείας και του ΕΣΥ, τις αποφάσεις της Ένωσης  Ιατρών Νοσοκομείων Ηπείρου και του Συλλόγου εργαζομένων στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα».

Τα αιτήματα, μεταξύ άλλων, είναι η ενίσχυση του δημόσιου και δωρεάν συστήματος υγείας, η μονιμοποίηση συμβασιούχων, οι αυξήσεις μισθών, ο ενιαίος κλάδος νοσηλευτικού προσωπικού κ.α.

Την κινητοποίηση στηρίζει και το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων:

«Η υγεία του λαού είναι υπόθεση όλων μας. Ο αγώνας για αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν σύστημα Υγείας με κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης είναι η δική μας προμετωπίδα απέναντι στη σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ αλλά και σε όλες τις προηγούμενες του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ που υπηρετούν πιστά το δόγμα της εμπορευματοποίησης της υγείας», αναφέρει σχετικά.

 (φωτό αρχείου)

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back