Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αθλητικός τουρισμός και με τένις

Εικόνα του άρθρου Αθλητικός τουρισμός και με τένις
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/07/2016, 18:31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

​To 1ο τουρνουά αντισφαίρισης «Juniors Cup» διοργανώνουν ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ιωαννίνων και η Διεθνής Ομοσπονδία Τένις σε συνεργασία με τον δήμο Ιωαννιτών και την Περιφέρεια Ηπείρου από 8 έως 17 Ιουλίου, στις εγκαταστάσεις του ομίλου στο Γιαννιώτικο Σαλόνι. 

Οι αγώνες θα ξεκινούν στις 9 το πρωί και θα διαρκούν έως τις 9 το βράδυ. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, στο τουρνουά θα συμμετάσχουν αθλητές από Ιταλία, Μ.Βρετανία, Γαλλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Αυστρία, Τσεχία, Γερμανία, Σουηδία, Νορβηγία, Σαν Μαρίνο, Ουκρανία, Ουγγαρία, Ρωσία, Πολωνία, Βουλγαρία, Κύπρος, Αυστρία, Αυστραλία, Η.Π.Α., Φινλανδία, Σκόπια, Σερβία, Τουρκία, Σλοβακία, Γεωργία, Ισραήλ, Αλγερία και Ινδία. 

«Η πόλη μας υποδέχεται με χαρά για πρώτη φορά μια τέτοια διοργάνωση», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Νίκος Γκόλας. Υπογράμμισε πως η πραγματοποίηση του 1ου τουρνουά αντισφαίρισης «Juniors Cup», «αποτελεί το επιστέγασμα μιας μεγάλης προσπάθειας του Ομίλου Αντισφαίρισης και του Δήμου Ιωαννιτών για να καταφέρουμε να έρθει στην πόλη μας μια σημαντική διεθνής διοργάνωση, γιατί θα αποτελέσει το πρώτο βήμα για να επαναληφθούν τέτοιες διοργανώσεις». Ο κ. Γκόλας, τέλος, ανέφερε ότι ο Δήμος επιδιώκει την προσέλκυση σημαντικών αθλητικών εκδηλώσεων σε όλα τα αθλήματα, επενδύοντας στον αθλητικό τουρισμό, ο οποίος είναι μια από τις πιο αποδοτικές μορφές τουρισμού.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back