Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αθήνα: «Ήπειρος και Αστυνομία» μια έκθεση φωτογραφίας

Εικόνα του άρθρου Αθήνα: «Ήπειρος και Αστυνομία» μια έκθεση φωτογραφίας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/12/2022, 22:08
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ήπειρος και Αστυνομία» είναι το θέμα της έκθεσης φωτογραφίας του Νέου Αιμίλιου, τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022, από τον Λαογραφικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Ηπειρωτών Αστυνομικών και Πολιτικών Υπαλλήλων Αττικής, στην πρώην Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και απηύθηνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας. Εκ μέρους του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναγνώσθηκε χαιρετισμός του υπουργού Τάκη Θεοδωρικάκου, ενώ παρέστησαν ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριος Οικονόμου, ο οποίος επίσης απηύθυνε χαιρετισμό, ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Μιχαήλ Καραμαλάκης και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας.

Παραβρέθηκαν επίσης, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Κεφαλά, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Όλγα Γεροβασίλη και Γιάννης Μπαλάφας. 

Η έκθεση φωτογραφίας θα είναι ανοιχτή στο κοινό την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου και την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 κατά τις ώρες 10:00 – 16:00.

Φωτογραφία: Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back