Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

90.000 ευρώ «λεία» από περίπτερα

Εικόνα του άρθρου 90.000 ευρώ «λεία» από περίπτερα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/04/2021, 16:03
ΗΠΕΙΡΟΣ

Μια υπόθεση που «στοίχισε» 90.000 προϊόντα καπνού σε περίπτερα, από την Άρτα μέχρι την Καβάλα και την Πύλο, εξιχνίασε η Ασφάλεια Άρτας, σε συνεργασία με τις αντίστοιχες υποδιευθύνσεις Καλαμάτας και Καβάλας. 

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ατόμων, το ένα ανήλικο, που κατηγορούνται για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές. 

Στις 6 Απριλίου, αστυνομικοί του τμήματος Ασφάλειας Άρτας εντόπισαν σε περιοχή της Άρτας αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο ένας 19χρονος και ο 16χρονος από τους φερόμενους ως δράστες.  

Σε έρευνες που ακολούθησαν στο αυτοκίνητο και στα σπίτια τους βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα και από τη διερεύνηση προέκυψε «οι παραπάνω, μαζί με τους άλλους δύο συγκατηγορουμένους τους, είχαν συγκροτήσει ομάδα με σκοπό την κλοπή καπνικών προϊόντων από περίπτερα». 

Από τη μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα έχει διαπιστωθεί ότι με τον παραπάνω τρόπο έχουν διαπράξει κατά το τελευταίο οκτάμηνο, 4 κλοπές στην Πύλο 1 κλοπή και 2 απόπειρες στην Άρτα και 1 κλοπή στην Καβάλα. 

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back