Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Θα φτάσουμε μέχρι τέλους»

Εικόνα του άρθρου «Θα φτάσουμε μέχρι τέλους»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/06/2022, 16:20
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο Λάμπρος Γεωργόπουλος ανακοίνωσε την πρώτη υποψηφιότητα ενόψει των επόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, για την Περιφέρεια Ηπείρου, δηλώνοντας μάλιστα ότι «θα φτάσει μέχρι τέλους», προσβλέποντας στην εκλογική νίκη.

Ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου «Χατζηκώστα» με την επίσημη ανακοίνωση, εγκαινίασε ουσιαστικά την προεκλογική εκστρατεία, αναγνωρίζοντας ότι μέχρι τις εκλογές θα έχουν συμβεί πολλά, μεταξύ των οποίων και οι βουλευτικές εκλογές.

«’Εχει δημιουργηθεί μια ομάδα ανθρώπων της οποίας είμαι επικεφαλής, με την οποία θα διεκδικήσουμε την αλλαγή στις επερχόμενες εκλογές, στην Περιφέρεια Ηπείρου» είπε ο κ. Γεωργόπουλος.

Η διακήρυξη της «αλλαγής» προφανώς τοποθετείται απέναντι στον τρόπο με τον οποίο κυβερνάται η περιοχή μέχρι στιγμής, αναγκαστικά και στον μόνιμο νομάρχη και περιφερειάρχη, Αλέκο Καχριμάνη. Ο κ. Γεωργόπουλος δεν αρνήθηκε ότι προέρχεται από τον ίδιο πολιτικό χώρο, τόνισε ωστόσο ότι αναφέρεται πολιτικά στον «κοινωνικό φιλελευθερισμό» και άφησε αιχμές για επιλογές της ΝΔ, τα τελευταία χρόνια, στην περιοχή.

Είπε ότι βασικό χαρακτηριστικό δεν είναι η πολιτική τοποθέτηση, ότι τα μέλη της ομάδας του προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους και ότι είναι ανοιχτή «πλην των άκρων». Πρόσθεσε ότι βασικά κινητοποιείται από «τη θέληση, την όρεξη και την αγάπη για τον τόπο», με στόχο την «ισόρροπη ανάπτυξη». 

Σε ένα ακόμα «αιχμηρό» σημείο, τόνισε ότι η Ήπειρος είναι μεν «πάμπλουτος τόπος», αλλά μόνιμα «συγκαταλέγεται στις φτωχότερες και λιγότερο αναπτυγμένες» περιοχές. Είπε ακόμα ότι η απορρόφηση των προγραμμάτων είναι μικρή και όταν δεν είναι μικρή, τα χρήματα δεν «πιάνουν τόπο».

Τόνισε ότι θεωρεί πως ο χρόνος είναι επαρκής για να παρουσιάσει το σχέδιο και τις προτάσεις της υποψηφιότητάς του, αλλά και τα πρόσωπα, διευκρινίζοντας ότι έχει κάνει ήδη επαφές και ότι διαπιστώνει «μεγάλο κύμα ανταπόκρισης» και λαμβάνει θετικά μηνύματα.

ΣΧΟΛΙΑ
ΣΑΒΒΑΣ
Μία από τα ίδια. Άλλος κρατικοδίαιτος για την Περιφέρεια;;;
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back