Λυκ πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Θ. Παφίλης: «Το ταμείο ανάκαμψης δεν είναι δωρεάν»

Εικόνα του άρθρου Θ. Παφίλης: «Το ταμείο ανάκαμψης δεν είναι δωρεάν»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/09/2021, 11:42
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, μίλησε τη Δευτέρα το βράδυ στην πλατεία της Ελεούσας, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στον Δήμο Ζίτσας και τη ΒΙΠΕ.

Ο κ. Παφίλης τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η χιονοστιβάδα επενδύσεων σε ΑΠΕ που επιδοτούνται προκλητικά με 6,2 δις ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης» θα έχει σημαντικές επιπτώσεις στην παραγωγή. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα για τέτοιου τύπου επενδύσεις στην επριοχή της Ζίτσας και είπε ακόμα ότι «τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης δεν είναι δωρεάν, θα αυξήσουν το κρατικό χρέος που πάλι ο λαός θα κληθεί να αποπληρώσει».

Ο βουλευτής του κόμματος είπε ακόμα ότι το ΚΚΕ δεν είναι ενάντια στις ΑΠΕ, αλλά ότι «μπορούν να ενταχθούν συμπληρωματικά μέσα από έναν εθνικό σχεδιασμό που θα αξιοποιήσει το λιγνίτη, τους υδρογονάνθρακες και ιδιαίτερα το νερό», παραπέμποντας σε «άλλη εξουσία» για την υλοποίηση τέτοιων στόχων…

«Τα τονίζουμε όλα αυτά γιατί δεν υπάρχει αλλού καλή και αλλού κακή πολιτική» τόνισε ο ομιλητής ξεχωρίζοντας ότι πρόκειται για μέτρα που προωθούνται διαχρονικά από όλες τις κυβερνήσεις

Χτες Τρίτη ο κ. Παφίλης και στελέχη του ΚΚΕ επισκέφθηκαν επιχειρήσεις της ΒΙΠΕ και της ευρύτερης περιοχής και μίλησαν με εργαζόμενους-ες.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back