Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξεκινάει το 4ο ITF CUP στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Ξεκινάει το 4ο ITF CUP στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/07/2019, 19:33
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όλα είναι έτοιμα για το 4ο ITF CUP που ξεκινάει το Σάββατο 6 Ιουλίου στο πάρκο Πυρσινέλλα και θα διαρκέσει μέχρι και τις 13 Ιουλίου, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων (ΟΑΙ).   

Ο νέος πρόεδρος του Ο.Α.Ι.  Θεοδόσης Σίκαλος αναφέρθηκε στη διοργάνωση των αγώνων λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «είναι μεγάλη χαρά και ευθύνη για όλους εμάς η έλευση τους στα Γιάννενα και τον Όμιλο» και υπογράμμισε τη σημασία που έχουν οι μεγάλες διοργανώσεις «για την τοπική κοινωνία καθώς οι αθλητές και οι συνοδοί τους θα μείνουν στην πόλη για παραπάνω από μια εβδομάδα».  

Τέλος, ευχαρίστησε την Περιφέρεια Ηπείρου, τον Δήμο Ιωαννιτών και τους χορηγούς για τη στήριξή τους στη διεξαγωγή των αγώνων.

Η αντιπρόεδρος Μαίρη Βαρδάκη κάλεσε τους πολίτες να παρακολουθήσουν τους αγώνες «που είναι υψηλού επιπέδου και προσφέρουν πλούσιο θέαμα και δυνατές συγκινήσεις» όπως τόνισε.

Ο Βασίλης Γοργόλης εκ μέρους της Περιφέρειας κάλεσε και αυτός τον κόσμο να στηρίξει με την παρουσία του, τους αγώνες και ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας συγχάρηκε τη διοίκηση του Ομίλου Ιωαννίνων.

 «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που φέτος στην πόλη μας διοργανώνονται σημαντικά γεγονότα για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Ένα από αυτά τα γεγονότα είναι η διοργάνωση του 4ου διεθνούς πρωταθλήματος τένις. Ο Όμιλος Αντισφαίρισης έχει μακρά ιστορία και έχει αφήσει το αποτύπωμά του» είπε, υπογραμμίζοντας ότι «μέσα από αυτή τη συγκεκριμένη διοργάνωση του ITF αθλητές, όπως ο γιαννιώτης Βασίλης Βαρδάκης, κάνουν διεθνή πορεία και αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές μας εντός και εκτός Ελλάδας».



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back