ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ξανά «δικαιωμένοι» δηλώνουν οι Ορίζοντες Ηπείρου

Εικόνα του άρθρου Ξανά «δικαιωμένοι» δηλώνουν οι Ορίζοντες Ηπείρου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/12/2019, 18:00
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο Σπύρος Ριζόπουλος και οι Ορίζοντες Ηπείρου δηλώνουν εκ νέου «δικαιωμένοι» για τα προγράμματα κατά της ανεργίας, με αφορμή τις ανακοινώσεις του διοικητή του ΟΑΕΔ κατά την επίσκεψή του στην Ήπειρο.

«Προεκλογικά βάλαμε την ανεργία στο κέντρο του πολιτικού διαλόγου και λοιδορηθήκαμε διότι υποτίθεται ‘δεν ξέραμε’ τι ακριβώς είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Τις τελευταίες δυο εβδομάδες όμως οι έστω ερασιτεχνικοί τρόποι αντιμετώπισης της ανεργίας είναι ενθαρρυντικό δείγμα ότι τελικώς είχαμε δίκιο και αποδείξαμε για ακόμη μια φορά ότι η πολιτική είναι αυτό που εσύ θέλεις και όχι αυτό που σου επιβάλλουν τα τυπικά όρια όλων εκείνων που ασχολούνται ιστορικά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση» αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Προσθέτει επίσης την αιχμή για την απουσία του αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Απασχόλησης Βασίλη Γοργόλη κατά την επίσκεψη του διοικητή του ΟΑΕΔ, λέγοντας ότι «οι αρμοδιότητες των αντιπεριφερειαρχών έχουν περιεχόμενο ή είναι τίτλοι κενοί νοήματος, γιατί αν ισχύει το πρώτο, γιατί απουσίαζε από τη συνάντηση με τον διοικητή του ΟΑΕΔ στο Μέγαρο της Περιφέρειας, ο ‘αντιπεριφερειάρχης απασχόλησης’ κ. Β. Γοργόλης;».

Τέλος, η παράταξη σημειώνει ότι «το πρόβλημα της ανεργίας στην Ήπειρο είναι υπαρκτό, όπως παραδέχτηκε ο διοικητής του ΟΑΕΔ, γεγονός που διαψεύδει τους κατά καιρούς πανηγυρισμούς του περιφερειάρχη Ηπείρου, ότι η ανεργία στην Ήπειρο έχει πέσει». Στο συγκεκριμένο κομμάτι, η παράταξη έχει υποστηρίξει κατά καιρούς ότι το ποσοστό της ανεργίας στην Ήπειρο είναι το υψηλότερο στη χώρα, κάτι που δεν ισχύει, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι το πρόβλημα δεν είναι πολύ σοβαρό.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back