ΓΙΑΝΝΕΝΑ

...κλέπτων οπώρας

Εικόνα του άρθρου ...κλέπτων οπώρας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/08/2019, 14:03
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Πριν από λίγες μέρες, ο εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος Σπύρος Ριζόπουλος με ανακοίνωσή του καταφέρθηκε κατά της περιφερειακής αρχής, με αφορμή τα μηνιαία ανεργειακά στατιστικά της ΕΛΣΤΑΤ. Ο κ. Ριζόπουλος έκανε μια λανθασμένη ανάγνωση των στατιστικών και εκτέθηκε, οπότε η περιφερειακή αρχή, που για κάποιο λόγο τον έχει επιλέξει ως βασικό της πολιτικό αντίπαλο (όπως προκύπτει από τις ανακοινώσεις τουλάχιστον), βρήκε την ευκαιρία και του απάντησε σχετικά.

Ο κ. Ριζόπουλος επιστρέφει με ανταπάντηση, με την οποία επιμένει στη λανθασμένη αρχική του ανάγνωση. «Η ανάλυση περιφερειακής αρχής επί των στοιχείων της ΕΛ.ΣΤΑΤ. για την ανεργία που τοποθετούν την Ήπειρο σταθερά στην κορυφή των ποσοστών της χώρας, είναι τόσο φαιδρή όσο φαιδρός ήταν και ο χαρακτηρισμός που είχε διατυπώσει πριν από δύο μήνες, περί ανυπόστατων στοιχείων» αναφέρει.

Επίσης, κάνει τη δική του «ανεργιακή ανάλυση» λέγοντας ότι η παραγωγική Ήπειρος, με ευθύνη της Περιφέρειας «πίνει καφέ από το πρωί μέχρι το βράδυ κοιτώντας το ταβάνι είτε τρώγοντας τις συντάξεις των παππούδων τους είτε απομυζώντας τις οικονομίες των γονέων τους».

Κάπως έτσι, συνεχίστηκε η αυγουστιάτικη σκιαμαχία μεταξύ της περιφερειακής αρχής που, ανεξάρτητα εάν το επιχείρημά της είναι σωστό αυτή τη φορά, δεν έχει δείξει κανένα ιδιαίτερο… φιλεργατικό προφίλ και του κ. Ριζόπουλου που συνελήφθη για μια ακόμα φορά κλέπτων οπώρας…

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back