πλαισιο πισω Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«10-5-3-3» και η απόσπαση της Ελπ. Μπάρκα

Εικόνα του άρθρου «10-5-3-3» και η απόσπαση της Ελπ. Μπάρκα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/09/2019, 16:41
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Για «μη δίκαιη κατανομή των κονδυλίων» στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες της Ηπείρου αλλά και για «αδιαφάνεια στη διαχείριση των πόρων» κάνει λόγο η παράταξη «Ορίζοντες Ηπείρου» με επικεφαλής τον Σπύρο Ριζόπουλο, με αφορμή τη σημερινή, πρώτη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής υπό την προεδρία του περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκου Καχριμάνη.

«Για κάθε 10 ευρώ που δαπανώνται στα Γιάννενα, δαπανώνται αντίστοιχα 5 στην Άρτα, 3 στην Πρέβεζα και 3 στη Θεσπρωτία (10-5-3-3)» σημειώνει η παράταξη στην προσπάθειά της να αναδείξει τη μη ισόρροπη ανάπτυξη της Ηπείρου. Επιπλέον, όσον αφορά τα έργα, αναφέρει ότι ο κ. Καχριμάνης «δεν θέτει καμία ρήτρα έγκαιρη εκτέλεσής τους», με τις παρατάσεις στην ολοκλήρωση των έργων να είναι αρκετές, ενώ καταγγέλει ότι «πρόκειται για έργα που στη συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν προπληρωθεί προφανώς στα πλαίσια των προεκλογικών σχέσεων της αρχής με την τοπική διαπλοκή».

Τέλος, οι Ορίζοντες Ηπείρου καταγγέλλουν την απόσπαση της αποτυχούσας υποψήφιας του κ. Καχριμάνη Ελπινίκης Μπάρκα στο γραφείο του στην Περιφέρεια από το Γενικό Λύκειο της Αμφιλοχίας που αποτελεί την οργανική της θέση. «Είναι προφανές ότι ο κ. Καχριμάνης ξεπληρώνει τα εκλογικά του γραμμάτια στην κυρία Μπάρκα που ως πρώην στέλεχος των ΑΝΕΛ και αποσπασμένη στο γραφείο του κόμματος στα Γιάννενα απλώς δεν ήθελε να επιστρέψει στη δουλειά της» τονίζουν.


* Φωτο αρχείου

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back Ντοτη3