Λυκ πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ζωσιμάδες: ολική ανανέωση

Εικόνα του άρθρου Ζωσιμάδες: ολική ανανέωση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/06/2017, 21:31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η νέα αθλητική χρονιά θα βρει τους «Ζωσιμάδες» πολύ διαφορετικούς από ό,τι τους άφησε αυτή που τέλειωσε πριν από λίγες μέρες. Σύντομα, θα συνυπάρξουν δύο εργολαβίες, μια στον αγωνιστικό χώρο (που ξεκίνησε δειλά-δειλά) και άλλη μια, στο ταρτάν του στίβου, με προαπαιτούμενη όμως τη συνεννόηση των εργολάβων για την πορεία των έργων. Η ανάγκη είναι απόλυτα κατανοητή, καθώς αν τα έργα δεν «συμβαδίσουν» τότε ή θα καθυστερήσουν ή το αποτέλεσμα δεν θα είναι το προσδοκώμενο και αναγκαίο.

Καταρχάς, οι συνεννοήσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του ΠΑΣ έχουν ολοκληρωθεί και το έργο προχωράει. Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Χριστοβασίλης, το έργο θα κοστίζει 180.000 ευρώ συν ΦΠΑ, θα έχει αντικατάσταση του υποστρώματος, βελτίωση των αποστραγγιστικών και μετά τη σπορά, θα είναι έτοιμο το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου. Ο εργολάβος εγγυάται ότι ο ΠΑΣ θα μπορεί να το χρησιμοποιεί και για μια προπόνηση μέσα στην αγωνιστική εβδομάδα. Το έργο θα γίνει με χρήματα του ΠΑΣ και εγγυητή τη Σούπερ Λίγκα.

Μόλις ολοκληρώνονται οι εργασίες για τον αγωνιστικό χώρο, θα ξεκινήσει η αντικατάσταση του ταρτάν του στίβου. Η γραφειοκρατική διαδικασία ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα και σύντομα, θα υπογραφεί η σύμβαση. Το έργο θα κοστίσει 660.000 ευρώ με ΦΠΑ και σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού Πολιτισμού Γιώργου Βασιλειάδη, προ τριών μηνών, θα τοποθετηθεί ταρτάν καλύτερης ποιότητας.

Κάπως έτσι, ο Σεπτέμβριος αναμένεται να βρει το εθνικό στάδιο της πόλης, σημαντικά αλλαγμένο και κυρίως, πολύ πιο λειτουργικό.  

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3