ΗΠΕΙΡΟΣ

Ζωοκλοπές, η επιστροφή

Εικόνα του άρθρου Ζωοκλοπές, η επιστροφή
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/12/2019, 16:28
ΗΠΕΙΡΟΣ

Συνελήφθησαν στον Άγιο Νικόλαο Φιλιατών Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, δύο άνδρες που κατηγορούνται ότι είναι μέλη… ζωοκλεφτικής σπείρας.

κακουργηματικού χαρακτήρα για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, ζωοκλοπής, ζωοκτονίας, αντίστασης, απλής σωματικής βλάβης, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί αλλοδαπών

Επίσης, για την ίδια υπόθεση αναζητούνται και άλλα τρία άτομα, μέλη της οργάνωσης, οι οποίοι, πυροβόλησαν στον αέρα, προκειμένου διαφύγουν της σύλληψης. Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε, σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο και μετέβη στο νοσοκομείο Φιλιατών για τις πρώτες βοήθειες.

Το… γουέστερν έλαβε χώρα μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στον Άγιο Νικόλαο, κοντά στα σύνορα, όπου οι δύο άνδρες (ο ένας ανήλικος), συνελήφθησαν και άλλοι τρεις διέφυγαν, αφού πρώτα πυροβόλησαν στον αέρα.

Με δύο μουλάρια μετέφεραν κρέας από τέσσερα ζώα, τα οποία είχαν κλέψει από στάβλο στον Άγιο Νικόλαο, για να τα πουλήσουν στην Αλβανία.

Η αστυνομία αναφέρει ότι η σπείρα ευθύνεται για τρεις ακόμα υποθέσεις ζωοκλοπής το 2019 και συγκεκριμένα το διάστημα από 10 έως 29 Αυγούστου και 11 ως 12 Δεκεμβρίου.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back