Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ζωντανός!

Εικόνα του άρθρου Ζωντανός!
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/03/2019, 21:12
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρότι ο ΠΑΣ έπαιζε από το 50ο λεπτό με 10 παίκτες, καθώς ο Κάργας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, κατάφερε να πάρει τη νίκη στη Λειβαδιά και να παραμείνει «ζωντανός» και υποψήφιος για παραμονή στην κατηγορία, αντίθετα με τον αντίπαλό του.

Ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ήταν πιο επιθετικός, ο Σεργκελασβίλι ήταν αυτό που έλειπε… όλη τη χρονιά, ο Νικολιάς ήταν παρών στην πίεση πάνω από το τη σέντρα και ο Λεβαδειακός από την άλλη, όταν απειλούσε, ήταν… ΠΑΣ. Δεν μπορούσε να βάλει γκολ.

Ο Κλάους έχασε τετ α τετ στο 15’ και την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, ενώ στο 44’ ο Λεβαδειακός σκόραρε, αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ του Μαρκόφσκι για επιθετικό φάουλ, σε μια πολύ συζητήσιμη απόφαση. Αντίθετα, ήταν όντως οφσάιντ στο 27’.

Στο 50’ ο Κάργας αποβλήθηκε σε μαρκάρισμα από πίσω στον Μαρκόφσκι. Ο διαιτητής σωστά του έδειξε κάρτα, την οποία όμως είχε αρνηθεί σε αντίστοιχες φάσεις του Λεβαδειακού και ειδικά του Στανόγιεβιτς.

Ο ΠΑΣ αντί να κλειστεί πάντως, έπαιξε καλύτερα με λιγότερους παίκτες. Αντιμετώπισε το αρχικό ξέσπασμα του Λεβαδειακού και στο 61’ θα μπορούσε να είχε σκοράρει, αν ο Σεργκελασβίλι δεν ήταν άτυχος, καθώς το σουτ του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα ο Ζησόπουλος έστειλε τη μπάλα άουτ από το πέναλτι σχεδόν και στο 77’, ο Αντιλεού έκανε ίσως το μοναδικό του λάθος στο παιχνίδι: Γύρισε στον Μπάγιτς, ο Νικολιάς πρόλαβε και «κρέμασε» τον τερματοφύλακα, πετυχαίνοντας ωραίο γκολ. Λίγο αργότερα, ο ίδιος παραλίγο να κάνει το 2-0 αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Το έκανε ο Μάνος που είχε περάσει αλλαγή στις καθυστερήσεις, με εξίσου εντυπωσιακό τρόπο, με ψαλιδάκι από το ύψος του πέναλτι.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back