ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Υποψήφιος βουλευτής για σχεδόν 40 ημέρες

Εικόνα του άρθρου Υποψήφιος βουλευτής για σχεδόν 40 ημέρες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/01/2019, 20:14
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Την επιστολή παραίτησής του από υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων του ΚΙΝΑΛ δημοσιοποιεί ο πρώην αντιδήμαρχος Ιωαννίνων και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ Βασίλης Μασσαλάς. Μια κίνηση που ήταν αναμενόμενη μετά το διαζύγιο ΚΙΝΑΛ-ΔΗΜΑΡ λόγω της συμφωνίας των Πρεσπών. Η ανακοίνωση του ονόματος του κ. Μασσαλά για το γιαννιώτικο ψηφοδέλτιο είχε γίνει στις 16 Δεκεμβρίου.

Ο κ. Μασσαλάς, στην επιστολή παραίτησής του, στην επιστολή του αναφέρει ότι «η στάση του Θανάση Θεοχαρόπουλου δεν είναι προσωπική αλλά απόφαση των οργάνων της ΔΗΜΑΡ. Για τη ΔΗΜΑΡ η συμφωνία των Πρεσπών είναι μείζον εθνικό θέμα και δεν μπορεί να μπει σε καμιά μορφή κομματικής πειθαρχίας. Αν η κυρία Γεννηματά θέλει να αναστήσει το παλιό ΠΑΣΟΚ δεν θα μας βρει συνοδοιπόρους της». 

Με τη δημόσια επιστολή του, ευχαριστεί επίσης όσους βρέθηκαν στο πλευρό του με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, και εύχεται στους (πρώην) συνυποψήφιους του καλό αγώνα «έστω κι αν βρεθούμε σε αντίπαλους χώρους, ελπίζοντας πάντα ότι στο μέλλον θα ξαναδώσουμε αγώνες μαζί».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back