Oikonomou pisoi

Υποψήφιες συνάντησαν… στελέχη

Εικόνα του άρθρου Υποψήφιες συνάντησαν… στελέχη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/06/2019, 23:20

Σε φορείς όπου συναντήθηκαν με εργαζόμενους, αλλά και στελέχη της ΝΔ, συνέχισαν τις περιοδείες τους οι υποψήφιες της ΝΔ στα Γιάννενα Μαρία Τσολάκη και Σοφία Τζαρούχη. Μαζί με την τρίτη υποψήφια Μαρία Κεφάλα, επισκέφθηκαν το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου συνάντησαν τον πρόεδρο του συλλόγου εργαζόμενων και μέλος της ΔΑΚΕ Γιώργο Φλούδα και άλλους εργαζόμενους. Εκεί, η κα Τσολάκη τόνισε ότι « θα στηρίξει κάθε προσπάθεια αναβάθμισης του δημόσιου συστήματος υγείας, που αποτελεί και προτεραιότητα της ΝΔ», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Η κα Τζαρούχη επισκέφθηκε το υπεραστικό ΚΤΕΛ και συναντήθηκε με τον πρόεδρο Γρηγόρη Γκίκα, ο οποίος επίσης αναφέρεται πολιτικά στη ΝΔ. Η κα Τζαρούχη ενημέρωθηκε «για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το ΚΤΕΛ και οι μέτοχοί του λόγω της υπερβολικής φορολόγησης από την κυβέρνηση αλλά και εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που εδώ και χρόνια έχει περιορίσει στο ελάχιστο τις μετακινήσεις των πολιτών», όπως αναφέρει η ίδια.

Επίσης, έθεσε το ζήτημα της αξιοποίησης των παλιών σταθμών, αλλά μάλλον σε λάθος σημείο, καθώς το υπεραστικό ΚΤΕΛ δεν είναι ο πρωταρχικά υπεύθυνος φορέας.

Έδωσε συγχαρητήρια στον κ.Γκίκα και στη διοίκηση του υπεραστικού ΚΤΕΛ, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι « μέσα στη δίνη της κρίσης και της κυβερνητικής αδιαφορίας μπορούν και προσφέρουν ένα σημαντικό έργο στους πολίτες της περιοχής, καθώς καθημερινά διασφαλίζουν τη δυνατότητα μετακίνησης ακόμη και σε όσους κατοικούν σε απομακρυσμένα και δυσπρόσιτα χωριά».

Σημειωτέον ότι το υπεραστικό ΚΤΕΛ έχει δεχθεί κριτική τα τελευταία χρόνια, τόσο για τα δρομολόγια προς χωριά, αλλά και για τις τακτικές της εργοδοσίας.





ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back