ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Υπάρχει και ο πατέρας...

Εικόνα του άρθρου Υπάρχει και ο πατέρας...
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/06/2016, 17:39
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων του δήμου Ιωαννιτών δεν προωθεί μόνο τα δικαιώματα των γυναικών αλλά και των αντρών. Στο πλαίσιο της λογικής της αυτής και με αφορμή την παγκόσμια ημέρα πατέρα, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Ο ρόλος του πατέρα πέρα του DNA» την Τετάρτη 22 Ιουνίου, στις 6.30 το απόγευμα, στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής», στα παλιά σφαγεία. 

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει χαιρετισμό από τον δήμαρχο Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα, έναρξη από την πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων Αρετή Τασούλα και ομιλίες από τον ψυχίατρο Φώτη Μωρόγιαννη («Είναι η κατάλληλη στιγμή για μια αναθεώρηση της έννοιας της πατρότητας»), από την κοινωνική λειτουργό Αντωνία Ζουπάνου («Μόνο ένας πατέρας …») και από τη δικηγόρο Αριάδνη Παπαγεωργίου («Οικογενειακό Δίκαιο, τα δικαιώματα του εν διαστάσει και διαζευγμένου πατέρα και Δικαστηριακή Πρακτική»). Θα κατατεθούν και βιωματικές εμπειρίες

Να σημειωθεί ότι το Γενικό Νοσοκομείο «Γ. Χατζηκώστα» συμμετέχει με δωρεάν εξέταση του προστάτη (PSA) σε ηλικίες άνω των 50 ετών, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Ιουνίου, από τις 8.30 έως τις 10.30 το πρωί στο ισόγειο του Δημαρχείου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back