ΕΛΛΑΔΑ

Χωρίς «Νέα» αύριο και «Βήμα» την Κυριακή

Εικόνα του άρθρου Χωρίς «Νέα» αύριο και «Βήμα» την Κυριακή
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/08/2017, 00:29
ΕΛΛΑΔΑ

Χωρίς την εφημερίδα «Τα Νέα» αύριο, ενώ την ερχόμενη Κυριακή δεν θα κυκλοφορήσει και το «Βήμα».

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ αύριο αναμένεται να υπογράψουν τις απολύσεις τους, ενώ η νέα διοίκηση αναμένεται να καταβάλει τις οφειλόμενες αποδοχές τους, (δύο μηνιάτικα), μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. 

Στο μεταξύ σε τεχνικό πρόβλημα αποδίδεται το «μαύρο» στις ιστοσελίδες τόσο των ΝΕΩΝ, όσο και του Βήματος. Αντίθετα η ιστοσελίδα του in.gr ενημερώνεται συνεχώς. Ειδικότερα, μέχρι στιγμής που γράφονταν το κείμενο ανέφεραν: «Η ιστοσελίδα δεν εμφανίζεται λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος. Ζητάμε συγγνώμη και την κατανόησή σας. Θα επανέλθουμε όσο δυνατόν γρηγορότερα».

Η Ένωση Συντακτών σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι «οι δημοσιογράφοι έπραξαν το καθήκον τους με σεβασμό στους αναγνώστες και τους ακροατές των Μέσων του ιστορικού συγκροτήματος» και καλεί τη «νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία να δεσμευθεί για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας των εργαζομένων που στήριξαν με προσωπικές θυσίες όλους αυτούς τους μήνες τα έντυπα του ΔΟΛ, ώστε να συνεχισθεί η κυκλοφορία τους και το ραδιόφωνο να μπορεί να μεταδίδει καθημερινά πρόγραμμα».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back