Λυκ πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Χρυσός» ο Καρακατσάνης στην πάλη

Εικόνα του άρθρου «Χρυσός» ο Καρακατσάνης στην πάλη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/02/2018, 01:58
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι παλαιστές της Αθλητικής Ένωσης Σελλών συμμετείχαν στo Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Ελληνορωμαϊκής 2018 το οποίο διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στα Άνω Λιόσια.

Πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχθηκε ο Βασίλης Καρακατσάνης στα 45 κιλά. Με 5-0, 11-2 κ πτώση κατά τη διάρκεια του πρώτου δίλεπτου  και 8-0 στο τελευταίο ματς πριν τελειώσει επίσης το δίλεπτο. Ο  Θεόδωρος Πλάτωνας ηττήθηκε από τον πρωταθλητή Ελλάδας ενώ έπαιξε στα ρεπεσάζ για 3η-5η θέση. Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο προπονητής Σπύρος Ντάνης, ιδιαίτερα μετά την πρόσκληση του Καρακατσάνη σε διεθνές τουρνουά στο Ιράν με την εθνική ομάδα Παίδων  τον Μάρτιο.

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Πύρσος αγωνίστηκε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών Ελληνορωμαϊκής το οποίο έγινε στο Κλειστό γυμναστήριο Ζωφριάς. Επίσης, η Αθλητική Ένωση Σελλών συμμετείχε με τον Μιχάλη Πέτρο στα 60 και τον Παναγιώτη Παπουτσή στα 97 κιλά.  Μετά από 4 αγώνες ο Πύρσος με 2 νίκες και 2 ήττες αγωνίστηκε για το χάλκινο μετάλλιο και ενώ προηγούνταν δευτερόλεπτα πριν το τέλος μια απροσεξία ήταν ικανή να χάσει το μετάλλιο.  





ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3