Λυκ πίσω
ΗΠΕΙΡΟΣ

Χρ. Τσιρογιάννης: «Το Γεφύρι ενώνει»

Εικόνα του άρθρου Χρ. Τσιρογιάννης: «Το Γεφύρι ενώνει»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/08/2019, 01:56
ΗΠΕΙΡΟΣ

Με φόντο το ιστορικό Γεφύρι Άρτας έγινε η ορκωμοσία του εκ νέου δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη, των δημοτικών συμβούλων, των προέδρων και τοπικών συμβούλων που προέκυψαν από τις εκλογές του περασμένου Μαΐου.

«Μπροστά μας έχουμε μια νέα πρόκληση, καθώς και μια πολύ σημαντική ευκαιρία.  Ενώνοντας τις δυνάμεις μας, παραμερίζοντας τις όποιες πολιτικές μας διαφορές και βάζοντας πρώτα και πάνω από όλους και όλα την Άρτα και τους Αρτινούς μπορούμε να ολοκληρώσουμε το όραμα που έχουμε ήδη ξεκινήσει να υλοποιούμε και να αλλάξουμε την Άρτα... Αυτός, άλλωστε, είναι και ο συμβολισμός του τόπου που βρισκόμαστε σήμερα, εδώ στο Ιστορικό Γιοφύρι της Άρτας. Γιατί το Γεφύρι  ενώνει. Ενώνει τον μεγάλο μας Δήμο, την πόλη και τα χωριά μας, τις 2 Μητροπόλεις μας. Ενώνει, όμως και ανθρώπους και  ιδέες, αντιλήψεις, νοοτροπίες και οράματα» τόνισε o δήμαρχος.

Ο κ. Τσιρογιάννης έθεσε δε τις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής για την επόμενη τετραετία: την ολοκλήρωση της οριοθέτησης του ποταμού Αράχθου, την τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη της Άρτας, τα αναπτυξιακά έργα, τη στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, τη στήριξη των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα και της επιχειρηματικότητας, τη στήριξη του αθλητισμού, της παιδείας και της νέας γενιάς.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων οι βουλευτές της ΝΔ Γιώργος Στύλιος και του ΚΙΝΑΛ Χρήστος Γκόκας, ο αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Άρτας Δημήτρης Σκανδάλης, οι δήμαρχοι γειτονικών Δήμων και πολλοί άλλοι.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back