Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΘΕΑΤΡΟ

Ώρα αυλαίας για την παράσταση «Χορεύοντας στη Λούνασα»

Εικόνα του άρθρου Ώρα αυλαίας για την παράσταση «Χορεύοντας στη Λούνασα»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/02/2017, 17:37
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με το θεατρικό έργο του Μπράιαν Φρίελ «Χορεύοντας στη Λούνασα» ξεκινάει αύριο παραστάσεις το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων (21.00 Καμπέρειο). Οι συντελεστές της παράστασης και του θεάτρου μίλησαν σήμερα για το έργο, που είναι συμπαραγωγή με το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης και θα παίζεται για δύο μήνες.

Η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, Αλέκα Βακαλοπούλου, ο αντιπρόεδρος του Θεάτρου Φίλιππας Παπανικολάου, η σκηνοθέτης Νικαίτη Κοντούρη και οι ηθοποιοί της παράστασης παραχώρησαν συνέντευξη τύπου, προσκαλώντας το κοινό της πόλης, να την παρακολουθήσει.

«Με την παράσταση αυτή, αποδεικνύεται και στην πράξη το πόσο σημαντικές είναι στη σημερινή εποχή οι συνέργειες» τόνισε η κα Βακαλοπούλου, αναφερόμενη στο πρωτόκολλο συνεργασίας που υπογράφηκε το 2015 μεταξύ των θεάτρων κατά μήκος της Εγνατίας οδού. Η κα Κοντούρη από την πλευρά της τόνισε ότι πρόκειται για έργο που ήθελε εδώ και πολλά χρόνια να το σκηνοθετήσει και περιέγραψε την υπόθεση. Οι ηθοποιοί της παράστασης μίλησαν για τους ρόλους τους και ευχαρίστησαν το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων για τη συνεργασία.

Στην παράσταση παίζουν οι  Δημήτρης Φουρλής, Γιολάντα Καπέρδα, Θάλεια Γρίβα, Σοφία Βούλγαρη, Λίνα Φούντογλου, Σοφία Αντωνίου, Δημήτρης Ντάσκας, Δημήτρης Ναζίρης. Η παράσταση θα ανεβαίνει κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή στο Καμπέρειο, στις 9.00 μ.μ.

Προπώληση εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας viva, τηλεφωνικά, καλώντας στο 11876, στα καταστήματα: Public, Seven Spot, Reload, Media Mark, στα γραφεία του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων (Αρχοντικό Πυρσινέλλα – Παπάζογλου 5), Καθημερινά, 9.00 π.μ.- 2.00 μ.μ. στα βιβλιοπωλεία Χαρτέξ και Αναγνώστης. Πληροφορίες – Κρατήσεις στα γραφεία του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων (Καθημερινές, πρωινές ώρες), στο epirusevents.gr και στα τηλέφωνα 26510-25670 και 6972-445708).Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ - κανονικό, 7 ευρώ - μειωμένο (φοιτητικό-ανέργων).

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back