ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Venecia» από την Ερασιτεχνική Ομάδα του ΔΗΠΕΘΙ

Εικόνα του άρθρου «Venecia» από την Ερασιτεχνική Ομάδα του ΔΗΠΕΘΙ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/06/2024, 14:15
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την παράσταση «Venecia» του αργεντινού συγγραφέα Jorge Accame θα παρουσιάσει η ερασιτεχνική ομάδα του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων την Κυριακή 7 Ιουλίου, στις 20:00, στη σκηνή του Καμπερείου Θεάτρου.

Η υπόθεση: Η Rita, η Marta και η Graciela, τα τρία κορίτσια που δουλεύουν στο «γυναικόσπιτο» της Gringa στο μικρό Χουχούι της Αργεντινής, μαζί με τον Chato, βάζουν μπόλικη αγάπη, φαντασία κι ενέργεια και ταξιδεύουν μαζί με την γριά Gringa στη Venecia.
Μέχρι πού φτάνει η πραγματικότητα και πού ξεκινάει το όνειρο; Θα καταφέρει η Gringa να ικανοποιήσει την τελευταία της επιθυμία; Θα μπορέσουν τα κορίτσια της και ο Chato να ζήσουν μια άλλη ζωή, έστω και για λίγο;

Τη σκηνοθεσία κάνει η Άνια Μπούτνιοκ. Τους ρόλους ερμηνεύουν ο Ηλίας Δούκας, ο Βαγγέλης Παλούκας, η Ευγενία Γεωργαλή, η Σοφία Ζήση, η Βερόνικα Μπουρνάκα, η Μάγδα Ντίνου, η Ολυμπία Τσαπάρη και η Φρόσω Φωτιάδου.

Στόχος της ομάδας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, είναι να παρουσιαστεί αυτό το έργο στο κοινό των Ιωαννίνων, να συμμετέχει σε φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου αλλά και να ταξιδέψει σε πολλές περιοχές.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3