ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τύρια-Μπεστιά: ο δρόμος των «επόμενων 24ωρων»

Εικόνα του άρθρου Τύρια-Μπεστιά: ο δρόμος των «επόμενων 24ωρων»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/08/2023, 14:04
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τύρια-Σιστρούνι: Ο δρόμος των 17 χλμ. στη Λάκκα Σούλι που βρίσκεται υπό κατασκευή επί 13 χρόνια από την Περιφέρεια Ηπείρου. Ένας δρόμος που έχει στοιχίσει ήδη και τουλάχιστον 13 εκατ. ευρώ και που δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Το 2019, δόθηκε στην κυκλοφορία το πρώτο οδικό τμήμα «Τύρια-Ζωτικό», 9 χλμ. περίπου. Με τον δρόμο να γίνεται «κομμάτι-κομμάτι», αν και δεν ξεκίνησε με αυτόν τον τρόπο, η Περιφέρεια Ηπείρου εργάζεται εδώ και τέσσερα χρόνια, στο κομμάτι «Ζωτικό-Μπεστιά» (η διαδρομή είναι Τύρια-Ζωτικό-Μπεστιά-Σιστρούνι).

Από πέρσι αναμενόταν ότι θα τελειώσει κι αυτό το κομμάτι. Αλλά ακόμη… Η περιφερειακή αρχή του Αλέκου Καχριμάνη, με χτεσινή της ανακοίνωση, έκανε γνωστό ότι «ήδη (sic) ο οδικός άξονας Τύρια-Μπεστιά είναι έτοιμος και θα δοθεί κι αυτός σε προσωρινή χρήση τα επόμενα 24ωρα».

Προσωρινή χρήση γιατί προφανώς το οδικό αυτό τμήμα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Προσωρινή χρήση γιατί έρχεται Δεκαπενταύγουστος. Προσωρινή χρήση γιατί είναι και προεκλογική περίοδος. Προσωρινή παράδοση έγινε χτες εκ μέρους της Περιφέρειας Ηπείρου και του νέου δρόμου Τέροβο-Πηγάδια με τη διέλευση να γίνεται με ευθύνη των οδηγών.

Διαβάστε: Μια φορά κι έναν καιρό, πριν 15 χρόνια

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back