Λυκ πίσω
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Τροφή για πελάτες» από τους NORMA

Εικόνα του άρθρου «Τροφή για πελάτες» από τους NORMA
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/09/2022, 18:26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το νέο άλμπουμ των NORMA the band κυκλοφορεί. Λέγεται «Τροφή για πελάτες» και είναι το τέταρτο ολοκληρωμένο τους.

«Πόλεμοι, πανδημία, lockdown, περιορισμοί ελευθεριών και δικαιωμάτων, αστυνομική βία, κρατική καταστολή, δικαιο..σήψη, μιντιακή προπαγάνδα (…) το άλμπουμ είναι δουλεμένο και διαμορφωμένο μέσα στις πρωτόγνωρες συνθήκες των τελευταίων χρόνων, με έντονα κοινωνικοπολιτικά αλλά και εσωστρεφή στιχουργικά στοιχεία και έντονες heavy rock και ραπ επιρροές, σε συνδυασμό με την dark post rock – metal ηχητική παρακαταθήκη από την προηγούμενή τους δουλειά και τη συνεργασία τους με το Θάνο Ανεστόπουλο» αναφέρουν οι NORMA στο συνοδευτικό.

Επίσης, στο άλμπουμ που κυκλοφορεί από τη Noisyland Recs, συμμετέχει στιχουργικά ο γιαννιώτης μουσικός και ποιητής Νικόλας Μποντίνας στη διασκευή του δικού του κομματιού «Μπουρδέλα Με Θέα», καθώς και στον τίτλο του άλμπουμ.

Το άλμοπυμ είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές μουσικές πλατφόρμες (Spotify, Youtube, Youtube Music, Apple music, i-tunes κλπ) και διατίθεται ελεύθερα από τη σελίδα της μπάντας στο Bandcamp μαζί με ολόκληρη της δισκογραφία τους (Ακούστε εδώ: linktr.ee/norma_the_band) , ενώ παράλληλα το καινούριο τους video clip στο τραγούδι «ΣΦΥΓΜΟΣ» (Δείτε εδώ: https://youtu.be/2KLIR-- HFN8), όπως και όλα τα video clip και music video της μπάντας διατίθενται στο επίσημο κανάλι της στο Youtube.

Η ηχογράφηση και η μίξη έγιναν στα Noisyland Recordings Studios, στα Ιωάννινα, από τον Πάνο Παπακώστα (NoisyΠ) και η συνολική παραγωγή ανήκει στους NORMA the band και στο NoisyΠ. Το mastering έκανε ο Αποστόλης Σιώπης (Siopis Masters, Θεσσαλονίκη) και τη δημιουργία του εξωφύλλου επιμελήθηκε η Αθηνά Ευθυμιοπούλου.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3