δεη πισω tc1
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι Norma έχουν καινούργιο EP

Εικόνα του άρθρου Οι Norma έχουν καινούργιο EP
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/10/2016, 12:05
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Οι Norma the band κυκλοφορούν την ερχόμενη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου το νέο digital EP τους με τίτλο «Άσμα ΙΙΙ/Μυστικά». Όπως οι ίδιοι αναφέρουν, αυτό τον Οκτώβριο κλείνει ο κύκλος του τρίτου τους δίσκου «Ο tempora O mores» και ξεκινάει ένας καινούργιος. «Όπως ο δίσκος Ο tempora O mores είναι αφιερωμένος στον αγαπημένο μας φίλο και άλλοτε frontman των NORMA, Γιώργο Κούτρα, έτσι και η καινούρια μας αυτή προσπάθεια αφιερώνεται στο μεγάλο δάσκαλο, Θάνο Ανεστόπουλο, που συντρόφευσε τα βήματά μας όλο αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα και μας άφησε την πιο σπουδαία παρακαταθήκη, τη φωνή του για πάντα στο πλάι μας», αφιερώνουν οι ίδιοι τη δουλειά τους.

Το EP περιλαμβάνει την καινούργια σύνθεση «Άσμα ΙΙΙ» καθώς και τα «Μυστικά», διασκευή σε τραγούδι των De Facto. Την παραγωγή υπογράφουν οι NORMA και ο Πάνος Παπακώστας. Η ηχογράφηση και η μίξη έγιναν από τον Πάνο Παπακώστα στα Noisyland Recordings Studios στα Γιάννενα. Το mastering έγινε από το Γιάννη Χριστοδουλάτο στο Sweetspot Production Studio, στην Αθήνα. Το artwork επιμελήθηκε ο Διογένης Χαντζόπουλος (Gnome Creative).

Το EP  θα κυκλοφορήσει στους διαδικτυακούς ιστότοπους της μπάντας και θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα διαδικτυακά δισκοπωλεία τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016 από τη Noisyland Recordings. Την ίδια ημέρα θα κυκλοφορήσει και το music video του τραγουδιού «Άσμα ΙΙΙ», σε σκηνοθεσία Κώστα Μανταλιά.Τέλος, η πρώτη ζωντανή παρουσίαση της καινούριας δουλειάς των NORMA είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 22 Οκτώβρη στη Θεσσαλονίκη, στο Καφωδείο Ελληνικό live stage (Βενιζέλου 45) με επίτιμους προσκεκλημένους De Facto και τους Insomnia Band. Οι NORMA είναι οι Θοδωρής Τσιρώνης–κιθάρες, φωνή, Γεωργία Μάντζιου-μπάσο, Κώστας Μπέλλος-κιθάρες, Στέφανος Χρηστίδης-κιθάρες, Χρήστος Παπαγιαννόπουλος-τύμπανα και samples-engineering o  Όθων Παπαδόπουλος

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back