Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τρία live, μια προβολή ταινίας, ένα stand up comedy, ένα σεμινάριο

Εικόνα του άρθρου Τρία live, μια προβολή ταινίας, ένα stand up comedy, ένα σεμινάριο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/03/2017, 20:58
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νέος γύρος εκδηλώσεων ξεκινάει από την Παρασκευή στο Πορτραίτο:

Στις 24 Μαρτίου στις 22.00 με ελεύθερη είσοδο, Free Jazz improvisation, όταν η τρομπέτα σύναντησε την κιθάρα και η Αθήνα τη Ν. Υόρκη. Με αφετηρία το Λιβάδι, μέσω Αθήνας κ Νέας Υόρκης, οι Αντώνης Σταυρινός (τρομπέτα, φιλικόρνο) κ Στέλιος Μίχας (κιθάρα) θα παρουσιάσουν το ντεμπούτο τους αυτό το Μάρτιο με μια περιοδεία τους στην Ελλάδα.

Παράλληλα, θα «τρέξει» στις 14.00-18.00 της Παρασκευής και στις 12.0-16.00 του Σαββάτου το βιωματικό σεμινάριο εμψύχωσης κούκλας για ενήλικες βασισμένο στη θεωρία και τη φιλοσοφία της θεραπείας gestalt στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Μέρας Κουκλοθεάτρου 2017 στα Γιάννενα. Κόστος: 20 ευρω, απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής: Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6944371206, marialenatsiam@hotmail.com
 Συντονίστριες είναι οι Λιάνα Δάκτυλα, Ψυχολόγος ΑΠΘ, εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή, απόφοιτη ψυχοθεραπεύτρια Gestalt, κουκλοπαίχτρια και Μαριαλένα Τσιαμούρα, Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας, κουκλοπαίχτρια, τελειόφοιτη θεραπεύτρια Gestalt

Το Σάββατο το βράδυ, οι Programmed to Rock παίζουν από τις 10 το βράδυ.

Την Κυριακή, σειρά έχει το stand up comedy «Δεν είναι όπως στην τηλεόραση» (είσοδος 6 ευρώ, 21.30

 Ο Κωνσταντίνος Μπούρας-Μπαϊμάκος, ο Άγγελος Σπηλιόπουλος και ο Πάρις Ρούπος μοιράζονται εναλλάξ τη σκηνή, καθώς και τις πιο σκοτεινές τους σκέψεις πάνω σε θέματα της καθημερινότητας, τη σχέση τους με τον πατέρα τους, τις εμπειρίες τους με τα ταξί και τις εκφράσεις που χρησιμοποιούμε συχνά και μπορούν να πάρουν άλλη διάσταση.

Τη Δευτέρα 27 Μαρτίου στις 21.00, προβολές σε σχέση με το προσφυγικό. Υπεύθυνη των προβολών είναι η Αθηνά Ζιώγα. Αυτή τη Δευτέρα θα προβληθεί η γαλλική ταινία «Welcome». Πριν την ταινία θα υπάρξει διάλεξη του Κώστα Δημητρίου με θέμα «Γέννηση και εξέλιξη της jazz στην Αμερική παράλληλα με την κοινωνική θέση των αφρικανών σκλάβων έως της αρχές του 1940»


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back