ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το πρώτο ιντερνετικό live στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Το πρώτο ιντερνετικό live στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/05/2020, 11:54
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Το πρώτο διαδικτυακό live στα Γιάννενα, είναι προ των πυλών. Το Θυμωμένο Πορτραίτο παρουσιάζει… εξ αποστάσεως, στις 15 Μαΐου, στις 21.00, το πρότζεκτ 3 blood red boxsets for sale. Είναι οι Πέτρος Βυζούκης (φωνή-κιθάρα), Κώστας Δημητρίου (κρουστά) και Μαρίνα Βλάχου (βιολί), ένα ακουστικό τρίο που παίζει από Νικ Κέιβ μέχρι Placebo και Soundgarden μέχρι Λένον.

Το διαδικτυακό live είναι η πρώτη από τις παρόμοιες εκδηλώσεις που θα διοργανώσει το Πορτραίτο, προκειμένου και να στηριχτούν οι καλλιτέχνες οι οποίοι είναι σε δύσκολη φάση, ενόψει ενός αβέβαιου πολιτιστικά καλοκαιριού.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το live ως εξής: παίρνετε ένα κουπόνι στήριξης 2 ευρώ, τις ώρες που το Πορτραίτο είναι ανοιχτό για take away. Στο κουπόνι θα υπάρχει ο κωδικός πρόσβασης, το «εισιτήριο» για το live.

«Θα ακολουθήσουν και άλλα λάιβ και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Η λογική είναι να μη σταματήσουν τα πολιτιστικά δρώμενα και όταν μας επιτραπεί η λειτουργία να μπορούμε να τα διοργανώνουμε τόσο με φυσική παρουσία, όσα άτομα θα μας επιτρέπει ο νόμος, όσο και μέσω internet» λέει το Πορτραίτο στην ανακοίνωσή του.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back