Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τρεις στην επόμενη φάση των led

Εικόνα του άρθρου Τρεις στην επόμενη φάση των led
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/06/2020, 21:40
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τρεις από τις έξι κοινοπραξίες που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον, θα συμμετέχουν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού για την επιλογή ιδιωτικού φορέα σύμπραξης για το έργο της αναβάθμισης του οδοφωτισμού στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Ηπείρου, με προϋπολογισμό 8 εκατ. ευρώ (χωρίς ΦΠΑ).

Το έργο αυτό, η «ωρίμανση» του οποίου έγινε μέσω του περίφημου μηχανισμού ELENA της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, υλοποιείται με Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) και με φορέα υλοποίησης την Περιφέρεια Ηπείρου

Η επιτροπή διαγωνισμού χρειάστηκε περίπου έξι μήνες για να ελέγξει και να αξιολογήσει τα στοιχεία και εν γένει τα δικαιολογητικά τεκμηρίωσης που υποβλήθηκαν με τους φακέλους εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τις υποψήφιες κοινοπραξίες. Στον διαγωνισμό δεν θα συνεχίσουν οι εταιρίες ή κοινοπραξίες: Greenesco, Τriton Act και ΘΕΜΕΛΗ Α.Ε.- Pagano & Ascolillo SPA.

Το «πράσινο φως» να συνεχίσουν, πήραν: Ιntrakat-Οmexom Μονοπρόσωπη ΑΕ-Vette, Ένωση Προσώπων ΤΕΡΝΑ Α.Ε.-Fotagonled ΑΕ και Μυτιληναίος Α.Ε.

Η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου ενέκρινε στη σημερινή της συνεδρίαση το σχετικό πρακτικό της επιτροπής του διαγωνισμού, με τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη να δηλώνει: «Υπάρχει καλή συμμετοχή και ευελπιστώ ότι θα έχουμε στο τέλος και ένα καλό αποτέλεσμα».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back