Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τρεις αθλητές με πολλά… χιλιόμετρα

Εικόνα του άρθρου Τρεις αθλητές με πολλά… χιλιόμετρα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/09/2019, 12:53
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μερικοί από τους κορυφαίους έλληνες δρομείς θα βρεθούν στην εκκίνηση του 13ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών, μία από αυτές είναι η πανελληνιονίκης και τρίτη στη γενική κατάταξη του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας το 2018 Ελευθερία Πετρουλάκη (από τη Σητεία Κρήτης), η οποία θα αγωνιστεί με την ομάδα της Saucony.

Επίσης, στον μικρό αγώνα δρόμου των 5 χλμ., θα πάρει μέρος φέτος μία εκ των ταχύτερων στους δρόμους 5 χλμ. στην Ελλάδα, η οποία θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και τα επόμενα χρόνια, καθώς είναι ακόμη σε μικρή ηλικία. Ο λόγος για τη14χρονη Ηλιάνα Χατζηπαναγιώτη, η οποία κατάφερε να τερματίσει πρώτη στον αγώνα των 5 χλμ. του 8ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας τον Μάρτιο. Το ίδιο ευελπιστεί να κάνει και στα Γιάννενα, όπου θα τρέξει με την ομάδα της Saucony.

Με την ομάδα της Saucony θα βρεθεί στα Γιάννενα και ο Κωνσταντίνος Σταμούλης, ο οποίος ήταν 1ος πέρυσι και 2ος φέτος στον αγώνα των 5 χλμ. στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back