ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023

Τρ. Αλμπάνης: «Οι ευκαιρίες που χάθηκαν»

Εικόνα του άρθρου Τρ. Αλμπάνης: «Οι ευκαιρίες που χάθηκαν»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/04/2023, 19:27
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023 - ΕΚΛΟΓΕΣ

«Σε όλους όσους ισχυρίζονται ότι η ΝΔ συνέβαλε στην ανάπτυξη της Ηπείρου την απάντηση τη δίνει η πραγματικότητα. Οι Ηπειρώτες γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι κυβερνητικές αποφάσεις και οι δράσεις της Ν.Δ. μέχρι σήμερα, οδήγησαν την Ήπειρο και τον Νομό Ιωαννίνων στην πληθυσμιακή συρρίκνωση, στην εγκατάλειψη και την παραγωγική αποδιοργάνωση της υπαίθρου. Δυστυχώς χάθηκαν όλες οι ευκαιρίες από την κατασπατάληση των ευρωπαϊκών πόρων που διασκορπίστηκαν με πελατειακά κριτήρια χωρίς να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για να αναπτυχθούν επιχειρηματικές δραστηριότητες και σύγχρονες βιώσιμες αγροτοκτηνοτροφικές επιχειρήσεις»: Αυτό αναφέρει σε δήλωσή του ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Τριαντάφυλλος Αλμπάνης.

Η δήλωσή του έγινε με αφορμή την επίσκεψή του σε Πεδινή και Ανατολή. Ο κ. Αλμπάνης κάνει μια αναφορά-κριτική και στη δήλωση του πρωθυπουργού για το τρένο περί «επιστημονικής φαντασίας»: «Αν αποδεχτούμε μοιρολατρικά την εξαγγελία του κ. Μητσοτάκη ότι ‘το τρένο για την Ήπειρο αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας’,  τότε  δεχόμαστε ότι στην Ήπειρο δεν υπάρχει μέλλον για τους νέους μας».

Τέλος, ο υποψήφιος βουλευτής αναφέρει ότι νίκη του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. θα σημάνει για την Ήπειρο και τα Ιωάννινα: επανεκκίνηση του προγραμματισμού και υλοποίηση όλων των μεγάλων υποδομών που καθυστερούν, ενίσχυση του αγροδιατροφικού τομέα μέσω της μείωσης του κόστους παραγωγής με μέτρα ώστε η ενέργεια να γίνει πιο φθηνή και με την επιδότηση των ζωοτροφών και αγροτικών εφοδίων και σχεδιασμός της ενίσχυσης των νέων επιχειρήσεων μέσα από ιδέες που παράγονται από τους ερευνητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back