tc1
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023

Τρ. Αλμπάνης: «Να σταματήσει η απαξίωση της ιστορικής Βελλάς»

Εικόνα του άρθρου Τρ. Αλμπάνης: «Να σταματήσει η απαξίωση της ιστορικής Βελλάς»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/04/2023, 15:59
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023 - ΕΚΛΟΓΕΣ

«Η ιστορική διαδρομή της Βελλάς και ο αντίκτυπος της για παραπάνω από έναν αιώνα στην κοινωνία υπογραμμίζουν την ανάγκη για άμεση ανάκληση της διάταξης περί μεταβίβασης της περιουσίας της»: Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. και πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Τριαντάφυλλος Αλμπάνης.

Όπως αναφέρεται, ο κ. Αλμπάνης μετά και τις πρόσφατες ανοιχτές επιστολές των Συλλόγων Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς Ιωαννίνων και Αθήνας, επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Ένωσης Ιωαννίνων και του εξέφρασε τη στήριξή του.

«Είναι απολύτως αναγκαίο για την ίδια την ιστορία και την προσφορά της Βελλάς, αλλά και την τοπική οικονομία να προωθηθεί η ίδρυση Πανεπιστημιακής Σχολής. Η κυβέρνηση με εντελώς ανεξήγητους τρόπους επιδιώκει την παντελή απαξίωση της Βελλάς, των αποφοίτων της που έχουν διαπρέψει ανά την επικράτεια όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και της κοινωνίας των Ιωαννίνων. Είναι προφανές ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η απαξίωση και πως πρέπει, επιτέλους, να δοθούν ξεκάθαρες απαντήσεις προς τη γιαννιώτικη κοινωνία» τονίζει ο υποψήφιος βουλευτής.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
δεη πισω Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3