Τρ. Αλμπάνης: Επίτιμος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Αργυροκάστρου

Εικόνα του άρθρου Τρ. Αλμπάνης: Επίτιμος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Αργυροκάστρου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/04/2023, 20:19

Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου του Αργυροκάστρου αναγορεύτηκε ο καθηγητής και πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, σε ειδική τελετή στο Πανεπιστήμιο «Κερέμ Τζαμπέι» του Αργυροκάστρου.

Ο κ. Αλμπάνης, υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Ιωαννίνων, στις προσεχείς εκλογές, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις ενέργειες που έγιναν και τα προγράμματα που αξιοποιήθηκαν και από τις δύο πλευρές για την βελτίωση της καθημερινότητας και την δημιουργία φιλικών προς το περιβάλλον υποδομών τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Αλβανία.  

Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου του Αργυροκάστρου Μπεκτάς Μέμα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «εξήρε την επιστημονική πορεία του κ. Αλμπάνη, καθώς και την πολύ σημαντική και πολύχρονη συμβολή του ως πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην αναβάθμιση του γειτονικού εκπαιδευτικού ιδρύματος, στο πλαίσιο αρμονικής και εποικοδομητικής διασυνοριακής συνεργασίας».


Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο πρόξενος της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο Δημήτρης Σαχαρίδης, η πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Άννα Μπατιστάτου κ.α.





ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back