ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τους ενώνουν πολλά (και κυρίως τα led)

Εικόνα του άρθρου Τους ενώνουν πολλά (και κυρίως τα led)
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/08/2020, 23:07
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στην Πρέβεζα βρέθηκε ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ. Εκεί είχε συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης Νίκο Γεωργάκο. Οι δύο δήμαρχοι, σύμφωνα με ανάρτηση του Δήμου Ιωαννιτών στο facebook, συμφώνησαν να εισέλθουν σε μια νέα περίοδο win-win συνεργασιών. Εξάλλου ο κ. Γεωργάκος χαρακτήρισε τον κ. Ελισάφ «πολύ καλό νέο φίλο και συνεργάτη με συναντίληψη στην ανάπτυξη και την εξωστρέφεια».

«Άλλωστε οι δύο Δήμοι συνεργάστηκαν από την πρώτη φάση στο πολύ σημαντικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Ηπείρου ‘ELENA’ για τον ηλεκτροφωτισμό της Ηπείρου» υπενθυμίζει το Δημαρχείο Ιωαννίνων. Και όντως πολύ εύστοχη επισήμανση και υπενθύμιση.

Οι δύο Δήμοι είναι οι μόνοι που αποφάσισαν να συνεργαστούν με την Περιφέρεια Ηπείρου και τον περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη. Μια απόφαση που ήρθε αμέσως μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Πέραν των led, οι δύο δήμαρχοι συζήτησαν για την προσαρμογή στις νέες συνθήκες λόγω covid-19, για τα ψηφιακά δρώμενα στον Δήμο Πρέβεζας, για την τουριστική ανάπτυξη και για την πολιτιστική συνεργασία των δύο Δήμων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back