ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τι κάνει… το Σικάγο στα Γιάννενα;

Εικόνα του άρθρου Τι κάνει… το Σικάγο στα Γιάννενα;
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/10/2022, 17:49
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μια πολυμελής αποστολή της αμερικανικής real estate ένωσης «Μainstreet Organisation of Realtors» με έδρα το Σικάγο πραγματοποιεί οκταήμερο ταξίδι στην Ελλάδα, μετά από πρωτοβουλία με την αμερικάνικη ένωση πρακτόρων στην Ελλάδα.

Η αποστολή αυτή βρέθηκε και στα Γιάννενα και δη στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων (το οποίο, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, ήταν από τους συνδιοργανωτές της επίσκεψης) και είχε συνομιλίες με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημήτρη Δημητρίου και τα μέλη της διοικητικής επιτροπής Β. Βασιλείου και Μ. Χρυσοστόμου, παρουσία και γιαννιωτών μεσιτών συνδεδεμένων με την Ένωση.

Ο κ. Δημητρίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση, τους παρουσίασε τους κλάδους της επιχειρηματικότητας στην περιοχή και σημείωσε ότι «δημιουργούνται ιδανικές συνθήκες ανάπτυξης και επένδυσης στην περιοχή των Ιωαννίνων γενικότερα αλλά και ειδικότερα στην περιοχή που πρόκειται να δημιουργηθεί το πάρκο τεχνολογίας και καινοτομίας».

Αναφορά έκανε και σε επενδυτικές δυνατότητες σε Τζουμέρκα και Ζαγόρι.

Η πρόεδρος της Ένωσης Debbie Pawlowicz ανέφερε ότι «το επόμενο διάστημα θα καταγράψουν όσες περιπτώσεις παρουσιάζουν επενδυτικό ενδιαφέρον με δεδομένο πάντα τις προσιτές τιμές και τις αποδόσεις των επενδύσεων».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back