Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΕΛΛΑΔΑ

Την Αθήνα επισκέπτεται ο Γάλλος πρωθυπουργός

Εικόνα του άρθρου Την Αθήνα επισκέπτεται ο Γάλλος πρωθυπουργός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/03/2017, 12:00
ΕΛΛΑΔΑ

Σειρά επαφών με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της Ελλάδας θα έχει ο Γάλλος πρωθυπουργός Μπερνάρ Καζνέβ κατά την επίσκεψή του σήμερα στην Αθήνα.

Στις 12 το μεσημέρι θα συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ στις 14.00 οι δύο πρωθυπουργοί θα δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου.

Στη συνέχεια ο Μπερνάρ Καζνέβ θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στις 14.40 στο Προεδρικό Μέγαρο.

Πριν τη διμερή συνάντηση με τον κ. Τσίπρα, ο κ. Καζνέβ θα συναντηθεί στην γαλλική πρεσβεία με Γάλλους επιχειρηματίες που είναι εγκαταστημένοι στην Ελλάδα.

Ο Μ. Καζνέβ φθάνει στην Αθήνα συνοδευόμενος από τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Μισέλ Σαπέν και τον υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Αρλέμ Ντεζίρ.

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Μισέλ Σαπέν θα έχει συναντήσεις στις 10.30 με τον υπουργό οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, στις 11.10 με τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαδημητρίου, ενώ στις 15.00 θα συναντήσει τον διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα.

Τέλος ο Γάλλος πρωθυπουργός θα συμμετάσχει σε συνεδρίαση που οργανώνει ο «Γαλλικός Οργανισμός για τη Μετανάστευση και την Ένταξη» (OFII ) και που αφορά στους αιτούντες άσυλο που προβλέπεται να μετεγκατασταθούν στη Γαλλία μέσα στον Μάρτιο. Στις 17.00 θα δοθεί δεξίωση στη γαλλική πρεσβεία, και στις 18.00 προβλέπεται η αναχώρηση για το αεροδρόμιο.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back