Λυκ πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Terracom: Τετραήμερη εργασία ξανά το καλοκαίρι

Εικόνα του άρθρου Terracom: Τετραήμερη εργασία ξανά το καλοκαίρι
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/05/2023, 15:49
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η Terracom επαναλαμβάνει φέτος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, την τετραήμερη εργασία για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο, χωρίς να επηρεάζονται τα εργασιακά δικαιώματα, το ωράριο εργασίας και οι μισθολογικές απολαβές των εργαζομένων.

«Μετά την επιτυχή πιλοτική εφαρμογή της τετραήμερης εργασίας το περσινό καλοκαίρι, αποφασίσαμε να βάλουμε ξανά στο επίκεντρο τον εργαζόμενο και τις δικές του ανάγκες» αναφέρει ο Δημήτρης Ζαχαράκης, CEO της Terracom.

Podcast: Ένα φιλόδοξο εργασιακό εγχείρημα στα Γιάννενα

Συμπληρώνει, μεταξύ άλλων ότι «είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τα περσινά αποτελέσματα του μέτρου και ευελπιστούμε πως και φέτος η απόδοση των εργαζομένων μας θα κινηθεί σε ανάλογα υψηλά επίπεδα».

Η εταιρία αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι η τετραήμερη εργασία τους καλοκαιρινούς μήνες «είναι μία μόνο από τις αρκετές δράσεις που έχει θεσπίσει η Terracom τα τελευταία χρόνια, καθώς έχουν πραγματοποιηθεί σημαντικές αναβαθμίσεις στις παροχές της εταιρείας προς όλους τους ανθρώπους της, όπως η παροχή ιδιωτικής ασφάλειας υγείας, η παροχή συνταξιοδοτικού/ανταποδοτικού προγράμματος καθώς και πρόγραμμα διάθεσης μετοχών (stock options) από τους εργαζομένους για περαιτέρω εξέλιξη και ανάπτυξη προσωπικών στόχων».

Επίσης, η εταιρία έχει αποκτήσει πλέον τον δικό της, υπερσύγχρονο χώρο, όπου έχουν μεταφερθεί όλες οι υποδομές και το προσωπικό.

«Είμαστε λοιπόν έτοιμοι να υιοθετήσουμε οποιαδήποτε αλλαγή θα είναι προς όφελος των ανθρώπων μας άρα και κατ’ επέκταση της ίδιας της Terracom, μιας εταιρείας με ανθρώπινο πρόσωπο στην αιχμή της τεχνολογίας», καταλήγει.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3