Τελική ευθεία με συγκεντρώσεις

Εικόνα του άρθρου Τελική ευθεία με συγκεντρώσεις
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/05/2019, 17:38

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο προεκλογικός αγώνες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, τουλάχιστον για τον πρώτο γύρο, με τις παρατάξεις να κάνουν τον τελικό κύκλο περιοδειών, αλλά και τις κεντρικές τους προεκλογικές συγκεντρώσεις.

Η Ενότητα Πολιτών διοργανώνει συγκέντρωση την Πέμπτη 23 Μαΐου στην πλατεία Μαβίλη στις 20.00, με ομιλητή τον Θωμά Μπέγκα.

O κ. Μπέγκας καλεί όλους τους δημότες «σε μια γιορτή της αλήθειας» λέγοντας ότι «βαδίσαμε όλο αυτό το διάστημα προς την τελική ευθεία των εκλογών με την αλήθεια του έργου μας. Το μήνυμα των πολιτών είναι πλέον ισχυρό. Θα συνεχίσουμε και την επομένη των εκλογών  όλοι μαζί συνοδοιπόροι στον κοινό αγώνα, για να κάνουμε πραγματικότητα τα νέα Γιάννενα». Επίσης, η παράταξη ξεκινάει από σήμερα 20 Μαΐου τις ομιλίες στις έδρες των εκλογικών περιφερειών: 20.30 μιλάει στην Πεδινή, Τρίτη την ίδια ώρα στο Πέραμα, την Τετάρτη στην Ανατολή και τέλος την Παρασκευή το πρωί θα επισκεφθεί το Νησί και το βράδυ ώρα 8.30 θα μιλήσει στον Κατσικά.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Ζάψας, σήμερα Δευτέρα μιλάει στην Πρέβεζα, αύριο 21 μαΐου στην Άρτα (και οι δύο εκδηλώσεις στις 20.30) και την Τετάρτη 22 Μαΐου στα Γιάννενα, στο Du Lac, στις 20.00. Ο Αλέκος Καχριμάνης μιλάει την Τετάρτη 22 Μαΐου  στις 8 το βράδυ, στην Ηγουμενίτσα (8ης Δεκεμβρίου 8)

Δευτέρα μιλάει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Σπύρος Ριζόπουλος στο Grand Serai στις 20.30, ενώ η Αριστερή Παρέμβαση κάνει τη δική της συγκέντρωση, στην κεντρική πλατεία, την Πέμπτη 23 Μαΐου στις 20.30, στην κεντρική πλατεία.

Την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 20:30 ο Νίκος Γκόντας θα μιλήσει στο Grand Serai. 


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back