ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τελικά, πότε «νοικοκυρεύτηκε» ο Δήμος Ιωαννιτών;

Εικόνα του άρθρου Τελικά, πότε «νοικοκυρεύτηκε» ο Δήμος Ιωαννιτών;
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/02/2022, 21:40
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2022 προέκυψε μια στιγμιαία παρεξήγηση μεταξύ μελών της δημοτικής αρχής, σχετικά με το «οικονομικό νοικοκύρεμα» του Δήμου Ιωαννιτών.

Ο αντιδήμαρχος Φώτης Βάββας είπε συγκεκριμένα ότι «η δημοτική αρχή συνεχίζει την προσπάθεια νοικοκυρέματος που ξεκίνησε το 2012 και όλοι έχουν συμβάλλει σε αυτό». Σημειώνεται ότι για το εν λόγω «νοικοκύρεμα», οι δημοτικές αρχές από το 2012 και μετά έχουν επιρρίψει ευθύνες στις προκάτοχές τους, αλλά αυτό για την παρούσα, ετερόκλητη πολιτικά δημοτική αρχή, δεν παίζει βασικό ρόλο. 

Λίγο αργότερα, στην επισήμανση αυτή αντέδρασε το στέλεχος της δημοτικής αρχής Στέφανος Μάντζιος. Ο κ. Μάντζιος, ως μέλος της παράταξης Γκόντα, εξέφρασε την ενόχλησή του για την παρατήρηση του κ. Βάββα, καθώς η παράταξή του ήταν δημοτική αρχή μέχρι το 2010.

Και τότε, ο κ. Βάββας ανασκεύασε. Του είπε ότι έχει δίκιο και ότι έβαλε το 2012 ως σημείο αναφοράς «λόγω της μεγάλης ιστορίας και το έλλειμμα που είχε επισημανθεί» και των τραγικών γεγονότων εκείνης της χρονιάς, με την απώλεια του αντιδημάρχου Νίκου Μάντη και ότι «τροποποιεί» την τοποθέτησή του…

Οπότε, λογικά, όλες οι δημοτικές αρχές φροντίζουν για το «οικονομικό νοικοκύρεμα» του Δήμου Ιωαννιτών, από καταβολής του…

Λίγο αργότερα, ο εισηγητής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Θωμάς Γιωτίτσας εγκάλεσε τον κ. Βάββα για την «ανασκευή», ανατρέχοντας στην υπόθεση.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back