ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Τα παιδιά έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια»

Εικόνα του άρθρου «Τα παιδιά έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/02/2017, 18:48
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με έναν τόνο απογοήτευσης, αλλά και πίστη για την αξία της προσπάθειας που κάνει ο ΠΑΣ, μίλησε ο Γιάννης Πετράκης μετά το ματς με τον Λεβαδειακό. «Μας στενοχωρεί ο τρόπος που χάσαμε το παιχνίδι, αλλά αυτό δεν ακυρώνει την προσπάθεια που κάναμε από την αρχή της χρονιάς, αλλά και στο σημερινό παιχνίδι. Είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και αυτά. Προχωράμε, πάμε παρακάτω. Δεν μπορούμε να το γυρίσουμε πίσω ό,τι έγινε, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι» τόνισε ο προπονητής του ΠΑΣ και πρόσθεσε: 

«Παίζαμε με μια ομάδα που ήταν με την πλάτη στον τοίχο και έβγαλε πολύ ενέργεια, γιατί έπαιζε για να σωθεί. Αυτό είναι το ένα. Νομίζω όμως ότι η συνολική αποτίμηση του παιχνιδιού, η εικόνα μας, αλλά και η παρουσία που είχαμε σε όλο το παιχνίδι δεν συνάδουν με το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι χάσαμε το παιχνίδι σε σημεία που δεν δείξαμε ωριμότητα».

Τέλος, στήριξε και πάλι τους παίκτες του λέγοντας: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έγινε από τα παιδιά. Από την αρχή της σεζόν από τις 15 Ιουνίου τα παιδιά έχουν κάνει μια μεγάλη προσπάθεια».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back