ΕΛΛΑΔΑ

Τα αναλογικά διόδια και το βόρειο τμήμα της Ε65

Εικόνα του άρθρου Τα αναλογικά διόδια και το βόρειο τμήμα της Ε65
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/12/2017, 21:49
ΕΛΛΑΔΑ

«Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου βγαίνει στον αέρα ο διαγωνισμός για το ηλεκτρονικό αναλογικό σύστημα διοδίων για όλους τους αυτοκινητόδρομους της χώρας». 

Την παραπάνω ανακοίνωση έκανε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης κατά την παράδοση χθες του τμήματος Ξυνιάδα-Τρίκαλα του Ε65.

«Το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί, είναι, να λειτουργήσουν τα ηλεκτρονικά αναλογικά διόδια σε όλους τους αυτοκινητόδρομους της χώρας στο τέλος του 2018 έως αρχές του 2019», συμπλήρωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

Παράλληλα ο Χρ. Σπίρτζης ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσουν άμεσα, στις αρχές της νέας χρονιάς, οι κατασκευαστικές εργασίες για το νότιο τμήμα, ενώ για το για το βόρειο τμήμα, που θα συνδέει τον Ε65 με την Εγνατία, ανέφερε, ότι τα έργα θα ξεκινήσουν μέχρι το τέλος του 2018: «Πιστεύουμε ότι μέχρι τον Μάρτιο θα έχει ολοκληρωθεί η τελική έγκριση της διαπραγμάτευσης χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων. Είναι πάρα πολύ ώριμο το έργο, καθώς κρίθηκε, πλέον, με τους νέους όρους βιωσιμότητας από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα», τόνισε.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back