ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τ. Καλογιάννη: Στον προεκλογικό αγώνα με οδό Νιάρχου

Εικόνα του άρθρου Τ. Καλογιάννη: Στον προεκλογικό αγώνα με οδό Νιάρχου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/11/2018, 17:13
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Στον προεκλογικό αγώνα εισέρχεται και επίσημα η υποψήφια δήμαρχος Ιωαννιτών Τατιάνα Καλογιάννη, και νυν αντιπεριφερειάρχης, κάνοντας μια παρέμβαση για το έργο της οδού Νιάρχου, για το οποίο αναδείχθηκε προσωρινός ανάδοχος.

Η κ. Καλογιάννη έρχεται να αξιοποιήσει τα πεπραγμένα της στην Περιφέρεια Ηπείρου και τη θέση της ως αντιπεριφερειάρχης. Αν και κάτι τέτοιο, το κάνει προσεκτικά. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη γραπτή της δήλωση υπογράφει ως… ιδιώτης, κι όχι ως αντιπεριφερειάρχης. Παρόλα αυτά, είναι και παραμένει αντιπεριφεριεάρχης, ενώ το κείμενό της διακατέχεται από ένα τέτοιο πνεύμα.

Καταρχάς, η δήλωσή της ξεκινά με τον πλημμυρισμένο παραλίμνιο δρόμο της πόλης των Ιωαννίνων τον οποίο αντιπαραβάλλει με το… έργο της οδού Νιάρχου, αφήνοντας σαφώς αιχμές προς τον Δήμο Ιωαννιτών για την κατάσταση στον παραλίμνιο δρόμο. Η υποψήφια δήμαρχος έρχεται να προβάλλει το έργο της Νιάρχου –ένα έργο που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ με φορέα υλοποίησης την Περιφέρεια Ηπείρου και το οποίο είναι ενταγμένο στο Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης που υλοποίησε ο Δήμος Ιωαννιτών. Δεν είναι τυχαίο βέβαια που η κ. Καλογιάννη επέλεξε αυτό το έργο για να κάνει πολιτική. Είναι ένα έργο που θα κατασκευαστεί εντός του Δήμου Ιωαννιτών, τον οποίο διεκδικεί. «Άλλο ένα σπουδαίο έργο για την Περιφέρεια Ηπείρου και την πόλη των Ιωαννίνων αρχίζει να υλοποιείται, ένα έργο που θα παρέχει υψηλότατο επίπεδο ασφάλειας και εξυπηρέτησης των μετακινούμενων, που θα αναβαθμίσει ουσιαστικά το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων» αναφέρει. Και προσθέτει: «Αποδεικνύουμε στην πράξη ότι για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας, εκτός από ισχυρή πολιτική βούληση, απαιτούνται, εντατική εργασία και αποτελεσματικότητα» τονίζει.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back