ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων: Να «επιστρέψει» το ΚΤΕΛ στα χωριά της Κόνιτσας

Εικόνα του άρθρου ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων: Να «επιστρέψει» το ΚΤΕΛ στα χωριά της Κόνιτσας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/01/2024, 21:45
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Την επαναφορά των δρομολογίων του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων στα χωριά της Κόνιτσας ζητά η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ιωαννίνων.

Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι η διακοπή των δρομολογίων αυτών έρχεται να προστεθεί σε άλλα, από καιρού καταργηθέντα στην πράξη δρομολόγια, σε χωριά του Μετσόβου αλλά και σε Λίππα και Ραφταναίους.

«Η συμπεριφορά αυτή της διοίκησης του ΚΤΕΛ εντείνει την ήδη υπάρχουσα εγκατάλειψη των κατοίκων των ορεινών και απομακρυσμένων περιοχών του νομού μας» τονίζει ενώ ξεκαθαρίζει ότι η επαναφορά των δρομολογίων πρέπει να γίνει «με σεβασμό στα δικαιώματα των εργαζόμενων και στις αποφάσεις των δικαστηρίων που τους αφορούν». Η αναφορά αυτή σχετίζεται με τις καταγγελίες συνδικαλιστών-εργαζόμενων στο υπεραστικό ΚΤΕΛ κατά της διοίκησης (διαβάστε εδώ).

Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ καλεί ταυτόχρονα την Περιφέρεια Ηπείρου ως εποπτεύουσα αρχή για το συγκοινωνιακό έργο να αναλάβει τις ευθύνες της για την άμεση επαναφορά των δρομολογίων που έχουν διακοπεί.

Την περασμένη Παρασκευή, ανάλογη παρέμβαση είχε κάνει και η περιφερειακή παράταξη «Κοινό των Ηπειρωτών» με επικεφαλής τον Γιάννη Στέφο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back