Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Συνεργασία και για τη μελισσοκομία

Εικόνα του άρθρου Συνεργασία και για τη μελισσοκομία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/09/2022, 23:26
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Διευρύνεται φέτος η συνεργασία του Δήμου Ιωαννιτών με το ΚΕΚ της ΔΥΠΑ (Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης)–πρώην ΟΑΕΔ-, με στόχο την εκπαίδευση και την επαγγελματική κατάρτιση σε τομείς αιχμής του πρωτογενούς τομέα.

Το μνημόνιο συνεργασίας υπογράφηκε σήμερα μεταξύ του δημάρχου Μωυσή Ελισάφ και του διευθυντή του ΚΕΚ Αργύρη Κύρκου, παρουσία και του αρμόδιου αντιδημάρχου Βασίλη Βλέτσα.

«Συνεχίζουμε και διευρύνουμε τη συνεργασία μας με το ΚΕΚ για κοινές δράσεις. Ο πρωτογενής τομέας είναι καθοριστικής σημασίας για την περιοχή μας και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κάνει μεγάλη προσπάθεια για τη στήριξη και την ανάπτυξή του», είπε ο δήμαρχος.

Ο κ. Βλέτσας ανέφερε από την πλευρά του ότι εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση για δύο προγράμματα: για μελισσοκομία και για καλλιέργεια αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών. Πρόγραμμα καλλιέργειας αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών είχε γίνει και πέρσι.

Ο διευθυντής του ΚΕΚ Αργύρης Κύρκος τόνισε ότι θα ακολουθήσει προκήρυξη για την πρόσληψη εκπαιδευτών ώστε να γίνει η κατάρτιση των ενδιαφερόμενων.

Το έντυπο συμμετοχής στα προγράμματα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Ιωαννιτών.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back