Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Συνελήφθη 32χρονος για κλοπή μοτοποδηλάτου

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/07/2016, 16:58
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 32χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 32χρονο Έλληνα, να κατέχει δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε κλαπεί την προηγούμενη ημέρα από την πόλη των Ιωαννίνων.

Το δίκυκλο μοτοποδήλατο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη. Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

 

Συμπλοκή και τραυματισμοί μεταξύ Αλβανών

Συνελήφθησαν, χθες από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δελβινακίου, δύο υπήκοοι Αλβανίας, 26 και 25 ετών, για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες τα ξημερώματα, οι δύο συλληφθέντες, αφού αρχικά διαπληκτίστηκαν σε αγροτική περιοχή στο Καλπάκι, στη συνέχεια συνεπλάκησαν χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.

Παθόντες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο «Γ. Χατζηκώστα», όπου και νοσηλεύονται. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Δελβινακίου.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back